Hvordan overføre data mellom SATA-harddisker

Hvordan overføre data mellom SATA-harddisker


Overføre data mellom to harddisker, enten de er SATA (Serial Advanced Technology vedlegg) disker, IDE (Integrated Drive Electronics) disker, SSD (Solid State Drive) stasjoner, eller en kombinasjon av noen av de tre, er en enkel oppgave som krever grunnleggende kunnskap om datamaskiner å fullføre. Den enkleste metoden for å kopiere data fra en harddisk til en annen er ved å kopiere eller Cutting filer fra en harddisk, og deretter lime dem til den andre.

Bruksanvisning

1 Gå til "Start" -menyen og åpne "Min datamaskin" -vinduet. Åpne harddisken som du ønsker å overføre data fra og få tilgang til mappen hvor dataene du vil overføre er lagret. Hvis du vil overføre alle data, kan du bare holde på den første siden etter at du åpner harddisken. Vær oppmerksom på at harddisken vil alltid ha uttrykket "Lokal disk" før dem [Lokal disk (C :)].

2 Marker alle filene som du vil overføre ved å trykke på A og Ctrl samtidig. Hvis du ikke ønsker å velge hver og en av filene i en bestemt mappe, kan du velge individuelle filer ved å holde nede Ctrl-tasten og deretter klikke på filene eller mappene du vil kopiere en etter en. Hvis du ønsker å kopiere hele stasjonen, trykker du på A og Ctrl samtidig på første side av harddisken; den siden som vises når du klikker på harddisken i Min datamaskin.

3 Høyreklikk de markerte filene og velg "Kopier" for å kopiere filene slik at de kan kopieres til den andre harddisken. Hvis du ønsker å flytte filene uten å forlate en kopi på den originale harddisken, høyreklikker de markerte filer og mapper, og velg "Cut". Når du har klikket Cut, vil alle filene forsvinner.

4 Gå tilbake til "Min datamaskin" og åpne harddisken som du ønsker å kopiere alle filene til. Finne en fil på harddisken som du ønsker å kopiere alle filene og mappene til. Hvis du ønsker å opprette en egen mappe for alle dataene du har kopiert, høyreklikker du på vinduet i harddisken som du ønsker å kopiere data til og utvide "Ny" -kategorien og velg deretter "Folder". Dette vil opprette en mappe som heter "Ny mappe", som du kan endre navn til hva du vil. Åpne mappen og trykker på V og Ctrl for å kopiere all informasjon på harddisken.

Hint

  • Ikke åpne noen filer som er i ferd med å kopiere. For eksempel ikke spille noen filmklipp om Media Player hvis de blir kopiert. Når filene er i bruk, de er ikke overførbar.