Hvordan overføre data mellom to MacBooks via Bluetooth

Hvordan overføre data mellom to MacBooks via Bluetooth


Overføring av informasjon fra en enhet til en annen ved hjelp av Bluetooth er effektiv for mindre filer på grunn av den enkle og praktiske. Ingen Internett-tilkobling eller kabler er nødvendig. Man trenger bare to enheter med Bluetooth for å gjøre dette skje. Apples MacBook leveres som standard med Bluetooth.

Bruksanvisning

1 Lad opp både MacBooks og tillate dem å fortsette gjennom hele oppstartsprosessen.

2 Velg Bluetooth-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen. Denne funksjonen er representert med en svært kantete bokstaven "B", den universelle symbol for Bluetooth.

3 Klikk på "Bluetooth: På" i menyen. Gjenta denne prosessen for den andre MacBook.

4 Velg "Konfigurer Bluetooth-enhet» fra Bluetooth-menyen på en MacBook. Det vil automatisk søke etter og koble til den andre MacBook. Bluetooth fungerer vanligvis i en rekkevidde på 30 fot, så pass på at MacBook er plassert tett sammen. Du vil da bli bedt om å angi en numerisk passord som du selv velger på MacBook du opererer. Skriv inn noe kort og lett å huske.

5 Skriv det samme passordet du valgte på den andre MacBook når du blir bedt. Dette er en enkel sikkerhetstiltak som sikrer at brukerne av begge Bluetooth-aktiverte enheter ønsker å knytte sine enheter. Datamaskinene vil ta litt tid å ferdigstille sin link. Fra nå av vil de gjenkjenne hverandre når bedt om å engasjere seg i Bluetooth aktivitet og passordet prosessen vil være unødvendig.

6 Velg "Send fil" fra Bluetooth-menyen på MacBook som du ønsker å overføre data.

7 Bla gjennom og velg filen du vil sende. Den andre MacBook kan be deg om å bekrefte filoverføringen før du godtar det. Gjør det. Filen vil typisk spare til "Dokumenter" -mappen på harddisken, men kanskje lagre direkte til skrivebordet. Gjenta "Send fil" prosessen for eventuelle andre filer du ønsker å overføre.