Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din

Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din


Overføre bilder fra et digitalkamera til datamaskinen er en ganske enkel oppgave når du først får taket på det. Så lenge du har det rette utstyret, kan du overføre dine digitale bilder til datamaskinen i løpet av minutter, og deretter sende digitale bilder til venner og familie. Her er hvordan du overfører bilder fra det digitale kameraet til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din

Installer programvare for behandling av digitale bilder på datamaskinen. De fleste digitale kameraer er pakket med programvare for å behandle digitale bilder. Programvaren gjør det mulig å manipulere bilder, som for eksempel å redusere størrelsen på fotografiet eller rotere bildene.

2 Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din


Finn en USB-port på datamaskinen. USB-porten er rektangulær form og omtrent en halv tomme lang. De fleste datamaskiner har mer enn én USB-port. Datamaskiner vanligvis har USB-porter er plassert på baksiden, hvor andre kabler er koblet til, men noen datamaskiner har USB-porter plassert på forsiden av maskinen også.

3 Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din


Koble den store enden av USB-kabelen inn i en USB-port på datamaskinen. Den delen som plugges inn i USB-porten er omtrent en halv tomme lang og flat. Toppen har et symbol de ser ut som en pil med en gren som kommer ut av hver side.

4 Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din


Koble den lille enden av USB-kabelen til det digitale kameraet. Se etter en liten port på digitalkameraet som passer den lille enden av USB-kabelen. Kameraet kan ha en plast klaff som dekker port.

5 Slå på det digitale kameraet, og følg instruksjonene. Noen digitale kameraer vil automatisk overføre digitale bilder fra et digitalkamera til datamaskinen. Andre krever en ekstra skritt, slik som å velge en "PC" på digitalkameraet. 6 Hvordan overføre digitale bilder fra ditt digitalkamera til datamaskinen din


Åpne digitale bilder på datamaskinen. Datamaskinen skal vise at de digitale bildene blir overført til datamaskinen. Når overføringen er fullført, kan du åpne digitale bilder i programvaren du har installert.

Hint

  • Ditt digitale kameraet kan ha noen forskjeller fra disse instruksjonene. Sørg for å lese bruksanvisningen som fulgte med digitalkameraet hvis du har problemer overføre digitale bilder fra et digitalkamera til datamaskinen.