Hvordan overføre e-postmeldinger til en ny datamaskin

Hvordan overføre e-postmeldinger til en ny datamaskin


Oppgaven med å overføre musikk, dokumenter og programmer til en ny datamaskin kan være skremmende. Heldigvis kan du overføre e-post til en ny datamaskin raskt, takket være e-postoppsett veivisere. Disse guidene gir en enkel steg-for-steg prosess som gjør at du kan legge til flere e-postkontoer uten å måtte kjenne de tekniske detaljene for e-postserveren.

Bruksanvisning

E-postkonto oppsett for PC

1 Kjør e-postprogrammet. Klikk på "Start" -knappen, velg "Alle programmer" fanen klikk på "Outlook Express" -kategorien.

2 Sett opp din e-postkonto. Klikk på "Verktøy" -menyen øverst i vinduet, og klikk deretter på "Kontoer." Klikk på "Legg til" -knappen, og klikk deretter på "Mail" fra menyen. Skriv inn navnet ditt slik du vil det skal vises i e-post, og klikk deretter på "Next" -knappen.

3 Skriv inn din e-postadresse og klikk på "Neste" -knappen. Skriv inn innkommende og utgående POP3-serveradresser, og klikk deretter på "Next" for å fortsette.

4 Skriv inn kontonavnet og passordet, og klikk på "Neste" -knappen. Les e-posten din informasjon for å bekrefte det er riktig, og klikk "Finish".

5 Klikk på "Send / motta" knappen øverst i Outlook Express-vinduet. Dine gamle og nye e-postmeldinger vises i innboksen din.

E-postkonto oppsett for Mac

6 Kjør Apple post. Klikk på frimerke ikonet nederst i dokken din, eller klikk på "Go" -knappen øverst på skjermen, og velg deretter "Programmer" fra rullegardinmenyen. Bla ned til du ser "Mail." Dobbeltklikk på ikonet for å kjøre programmet.

7 Klikk på menyen kategorien "Mail" på toppen av skjermen, og velg deretter "Preferences" fra rullegardinmenyen. Klikk på "+" knappen nederst i vinduet, og skriv fullt navn, e-postadresse og passord. Merk av i boksen ved siden av "Automatisk oppsett av konto" klikk "Opprett".

8 Fjern merkingen i "Konfigurer kontoen automatisk" for manuell konfigurering. Klikk "Fortsett" for å gå videre til neste trinn, deretter inn på innkommende server informasjon.

9 Klikk "Fortsett" og deretter skrive inn utgående server informasjon. Klikk "Fortsett" og merk "med kontoen." Les informasjonen for å bekrefte nøyaktighet, klikk på "Create".