Hvordan overføre en fil med en Ethernet-kabel

Hvordan overføre en fil med en Ethernet-kabel


Overføre filer mellom datamaskiner kan være en arbeidskrevende oppgave. Trådløse overføringer er treg og kan være upålitelige; brenne filer til en CD eller DVD, og ​​deretter overføre dataene er tidkrevende. Du kan enkelt overføre filer når du kobler de to datamaskiner direkte til hverandre, via kabel. For å overføre en fil mellom to datamaskiner med en kabel, trenger du en spesiell type Ethernet-kabel som kalles en "crossover-kabel." En krysset Ethernet-kabelen er ikke dyrt. Skaff kabelen til enhver elektronikk eller databutikk.

Bruksanvisning

Forbered Datamaskiner

1 Slå på begge datamaskinene.

2 Klikk på "Start" -knappen på den første datamaskinen. Klikk på "Control Panel" og "Nettverks- og delingssenter."

3 Naviger til avsnittet "Deling og gjenkjenning." Klikk på den lille pilen til høyre for "Network Discovery" og velg "Slå på nettverksgjenkjenning" i rullegardinlisten. Klikk på den lille pilen til høyre for "File Sharing" og velg "Slå på fildeling" i rullegardinlisten. Lukk "Nettverks- og delingssenter" for å lagre innstillingene.

4 Gjenta trinnene over på den andre datamaskinen for å aktivere "Network Discovery" og "File Sharing". Lukk Nettverks- og delingssenter for å lagre innstillingene.

5 Slå begge datamaskinene.

6 Koble fra alle Ethernet-kabler fra begge datamaskinene. Sett endene av krysset kabel til Ethernet-portene på begge datamaskinene.

7 Slå på den første datamaskinen og la det fullt støvel. Slå på den andre maskinen og la det fullt støvel.

Overføre filen

8 Klikk på "Start" -knappen på datamaskinen som lagrer filen du vil overføre. Klikk på "Control Panel" og "Nettverks- og delingssenter."

9 Klikk på "Vis datamaskiner og enheter" under "Oppgaver" på venstre side av dialogvinduet.

10 Dobbeltklikk på ikonet for den andre datamaskinen i listen over tilkoblede datamaskiner. Naviger til mappen der du vil plassere filen.

11 Naviger til mappen i den første datamaskinen som inneholder filen du vil overføre Klikk filen ikonet en gang med musa, og hold nede knappen. Dra filen til mappen vinduet på den andre datamaskinen. Tillat datamaskinene for å utveksle data; Dette kan ta flere minutter, avhengig av størrelsen på filen.

Hint

  • Du kan lage din egen krysset Ethernet-kabel i stedet for å kjøpe en. Se Ressurser for instruksjoner.
  • Aldri trekk ut krysset Ethernet-kabelen mens du har datamaskinene slått på. Slå begge datamaskinene før du fjerner krysset Ethernet-kabel.