Hvordan overføre filer fra en gammel datamaskin til en ny ved hjelp Veiviser for overføring

Hvordan overføre filer fra en gammel datamaskin til en ny ved hjelp Veiviser for overføring


Datamaskiner er en viktig del av mange menneskers liv. Folk bruker dem til å surfe på Internett, holde kontakten med familie og venner, handle og betale regninger på nettet. Mange husholdninger har til mer enn én datamaskin til å utføre disse oppgavene. Hvis du har kjøpt en ny datamaskin, kan du finne det nødvendig å overføre filer fra den gamle datamaskinen for å gjøre dem tilgjengelige på den nye. Hvis begge datamaskinene kjører Windows-operativsystemer, bruker Windows Easy Transfer veiviseren for å overføre filer.

Bruksanvisning

Starter

1 Logg deg inn på både den gamle og nye datamaskiner ved hjelp av en administratorkonto.

2 Installer Windows Easy Transfer-veiviseren på den gamle datamaskinen. Hvis den gamle datamaskinen kjører Windows 7, klikker du på "Start" -knappen, type "Easy Transfer" i søkeboksen, og velg deretter programmet fra listen over resultater. Hvis datamaskinen kjører Windows Vista eller XP; Klikk på "Start" -knappen, klikk på "Alle programmer," klikk på "Tilbehør" og klikk på "System Tools" og deretter velge Windows Easy Transfer-veiviseren.

3 Start veiviseren Windows Enkel overføring på begge datamaskinene.

4 Gå til den nye datamaskinen, og klikk på "Neste" -knappen på Windows Easy Transfer-skjermen.

5 Velg metoden for overføring ved å klikke på "En ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon" -knappen.

6 Klikk på "Dette er min nye datamaskin" -knappen, og deretter svare på spørsmålene som følger.

Overføre filer fra den gamle maskinen

7 Fest ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon til den gamle datamaskinen, og klikk deretter på "Next" -knappen på Windows Easy Transfer-skjermen.

8 Velg metoden for overføring ved å klikke på "En ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon" -knappen.

9 Klikk på "Dette er min gamle datamaskin" -knappen, og vent til Windows Enkel overføring til å skanne datamaskinen.

10 Velg filene du vil overføre fra den gamle til den nye datamaskinen, og klikk deretter på "Next" -knappen.

11 Avgjør om du vil legge til et passord til filene dine blir overføre, og klikk på "Lagre" -knappen.

12 Velg en plassering på den eksterne harddisken eller USB flash-stasjon hvor du vil lagre filene, klikk på "Lagre" -knappen.

1. 3 Vent til filene å overføre helt, trykk deretter på "Next" -knappen.

14 Fjern den eksterne harddisken eller USB flash-stasjon fra den gamle datamaskinen, og koble den til den nye datamaskinen.

Overføre filer til den nye datamaskinen

15 Fortsett på den nye datamaskinen der Windows Easy Transfer slapp ved å velge "Ja" for å bekrefte at filene er lagret på en ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon.

16 Velg overførings filen du lagret på ekstern harddisk eller USB-flash-stasjon, og klikk "Åpne" -knappen for å åpne den.

17 Klikk på "Transfer" -knappen for å fullføre overføringen, og deretter fjerne den eksterne harddisken eller USB-flashstasjonen fra datamaskinen.

Hint

  • Hvis den gamle PC-en kjører Windows XP eller Vista må du kanskje laste ned og installere en nyere versjon av Windows Easy Transfer-veiviseren. Last ned Windows Easy Transfer-veiviseren gratis fra Microsoft.com.