Hvordan overføre filer fra en gammel til en ny datamaskin med en seriekabel

Hvordan overføre filer fra en gammel til en ny datamaskin med en seriekabel


Hvis du planlegger å kjøpe en ny datamaskin, en av de viktigste hensyn bør være hvordan å overføre filer fra den gamle til den nye. I løpet av årene ved å eie datamaskinen du uten tvil reddet mange kritiske filer på harddisken, inkludert familiebilder, arbeidsrelaterte dokumenter, musikkfiler og mer. Det er viktig å flytte disse filene til den nye datamaskinen slik at de vil være tilgjengelig på ny maskinvare.

Bruksanvisning

1 Slå på den gamle datamaskinen, og den nye datamaskinen. Finn en seriell kabel du kan bruke til å koble de to datamaskinene sammen.

2 Logg deg på den nye datamaskinen, klikker du på "Start" og velg "Alle programmer" fra menyen. Klikk på "Tilbehør" og deretter "System Tools." Velg "File og innstillinger Veiviser for overføring" fra menyen.

3 Klikk "Next" og velg "New Computer" fra menyen. Sett inn Windows XP CD i CD- eller DVD-stasjonen. Sett inn en USB-minnepinne eller ekstern harddisk og klikk "Opprett veiviserplate."

4 Velg operativsystemet den gamle datamaskinen kjører og klikk "Next". Vent på "Gå til den gamle datamaskinen" siden og velg "Direct-kabel." Klikk "Autodetect" på "Sett opp din seriekobling" side.

5 Gå til den gamle datamaskinen og starte "filer og innstillinger Veiviser for overføring." Sett inn Windows XP CD og velg "Utfør flere oppgaver" fra menyen. Klikk på "Overfør filer og innstillinger."

6 Klikk på "Next" og velg "Gammel datamaskin." Velg "Direct Cable" som overføringsmetode. Velg "Autodetect" på "Setup seriekabel" skjerm og klikk "Next". Klikk på "Både filer og innstillinger" og klikk "Next".

7 Klikk "Installer programmer på den nye datamaskinen" og la veiviseren for å undersøke datamaskinen. Denne prosessen kan ta opptil en time, avhengig av hastigheten på datamaskinen. Klikk på "Finish" når prosessen er fullført.