Hvordan overføre filer over 20 MB

Hvordan overføre filer over 20 MB


Overføring av filer over 20 megabyte i størrelse kan være en utfordring, som de fleste e-postklienter ikke tillate større nedlastinger. Det er imidlertid programmer og verter for store filer som gjør overføring av data enkelt. Noen tjenester send store filer, mens andre gir kortsiktig hosting for nedlasting uten å bruke e-post. Ved hjelp av disse metodene, kan hvem som helst overføre store filer uten å møte begrensninger vedleggsstørrelse.

Bruksanvisning

Bruke Web Hosts for File Transfer

1 Direkte nettleseren din til en felles fil fiendtlig område (Rapidshare og MegaUpload er to av de vanligste alternativene), og registrere deg for å opprette en gratis konto. Fest konto til en vanlig brukte e-postadresse som det vil være nødvendig for kontoen bekreftelse.

2 Last opp filen du ønsker å overføre ved å velge "Last opp fil" -funksjonen i kontosiden på den valgte verten hjemmeside. Når filen er lastet opp, bør du være utstyrt med en kobling for ekstern nedlasting.

3 Gi den genererte nedlastingslink til hvem du har tenkt å motta filen. Mottakeren vil da være i stand til å følge linken, og laste ned filen til deres system.

Overføre filer via Cloud-baserte tjenester

4 Registrer en gratis konto med en sky-basert fil vert (Dropbox og Box er to mest brukte alternativer). Hvis bedt om å laste ned en desktop klient, laste ned og installere den nødvendige programvaren som det vil integreres sømløst inn i "Mine dokumenter" -mappen på en Windows-PC.

5 Dra filer for overføring til desktop klient mappe (når tilgjengelig, avhengig av plattform), eller laste opp filer via vertens nettside. Du vil motta melding om suksess for opplasting ved enten å se filen vises i riktig mappe, eller ved å se det oppført i kontoen din mappe på nettstedets nettside.

6 Del filen ved å enten legge dokumentet i "Public" -mappen av en Dropbox-konto, eller ved å klikke på "Del" på en fil lastet opp via Box. Åpne offentlig tilgjengelig link, og dele den med den tiltenkte mottakeren av filen, som skal da kunne laste ned data.

Ved hjelp av e-post Verter for File Transfer

7 Registrere en konto i en e-postbasert filoverføring verten (YouSendIt er et eksempel). Åpne noen bekreftelse e-post sendt til kontoen din, og validere kontoen din for å begynne å bruke tjenesten.

8 Send en fil ved å velge en mottakerens adresse, og laste opp filen. Når du er fornøyd, klikk på "Send".

9 Gjennomgå laste fremgang som er oppgitt på dataskjermen. Når du er ferdig, vil du få beskjed om at filen er sendt, og at det er trygt å lukke nettleservinduet.

10 Gjennomgå e-postkontoen for en bekreftelsesmelding. Denne meldingen skal inneholde en lenke til filen, som sendes til mottakeren.

Hint

  • Sørg for å begrense eventuelle opp- eller nedlasting når du ønsker å overføre en fil, da dette vil gjøre prosessen svak.
  • Komprimering av filer som .zip, .rar eller .7z filer vil gjøre filstørrelsen mindre, øker hastigheten på opplasting og nedlasting prosesser.
  • Pass på å dele nedlastingskoblinger bare med dem som du har tenkt til å motta filer; offentlige mapper kan nås av alle med en link til filen din.