Hvordan overføre filer over Internett

Overføre filer over internett er alle raseri i disse dager. Jada, kan filene bli kopiert til disker-on-tasten og CD-er, men de fortsatt må sendes fysisk til mottakeren. Sende dem på nettet eliminerer behovet for en papirkopi. Men overføring av filer over internett er vanskelig hvis det er en veldig stor fil eller hvis personen du ønsker å sende filen til har en veldig treg eller ustabil internettforbindelse. Her er noen måter du kan overføre filer over internett enkelt og greit.

Bruksanvisning

Bryte det ned - filen, som er

1 E-filer hvis du kan, men ikke bruk en bedrifts e-postkonto eller sende filen til en. Mange arbeidsplasser, særlig de i USA, avvise innkommende e-postmeldinger som inneholder filer. De har en tendens til å avvise hvilke typer filer som er tilbøyelig til å være stor, for eksempel film eller musikkfiler. Grunnen til dette er at arbeidsplasser ønsker å unngå infiltrering av virus inn i deres nettverk.

2 Bruk en fil arkiv program, for eksempel Winzip eller Winrar, å bryte ned filen i fragmenter hvis den er større enn 10 megabyte.

3 Send hvert fragment av den store filen du ønsker å sende en om gangen. Dette kan ta en stund, som en fil som er nesten 1 GB stor kunne bestå av 20 eller 30 små arkiv fragmenter. Imidlertid er denne metoden ofte mye mer vellykket enn å sende den originale filen i sin helhet. Grunnen til dette er at en langsom internettforbindelse kan føre til en overføring av en stor fil til annen ut, slik at du må fortsette å prøve igjen og igjen, ofte uten å lykkes.

4 Bruk nettsteder som tilbyr gratis filoverføringer, som for eksempel YouSentIt. Du vil laste opp filen du vil sende fra datamaskinen til et skjema på nettsiden og området vil sende filen til e-postadressen du ønsker.

5 Bruk direktemeldingsprogrammer som AOL Instant Messenger eller ICQ å overføre filer til en chat kompis. Merk at disse metodene er ikke alltid vellykket, som mottakeren kan være under en brannmur som blokkerer det meste av innkommende og utgående sendinger for å unngå å pådra et datavirus eller andre skadelige programmer.

Hint

  • Pass alltid på at filene du sender til eller mottar fra en peer over internett ikke er piratkopiert, og at du ikke bryter noen lover om opphavsrett ved å dele dem.