Hvordan overføre fonter fra en datamaskin til en annen

Hvordan overføre fonter fra en datamaskin til en annen


En skrift er en grafisk skrift brukes i tekstbehandling eller av designere i grafisk og bilderedigeringsprogrammer. En skrift kan endre stil, humør, eller følelsen av et dokument eller bilde, og er i uvurderlig for kreative yrker. Installerte fonter på en datamaskin kan enkelt overføres til en annen datamaskin for å sikre ensartethet på tvers av ulike arbeidsområder og prosjekter.

Bruksanvisning

1 Naviger til Font-mappen ved å åpne Windows Utforsker og gå til C: \ Windows \ Fonts.

2 Velg skriftene du vil overføre til en annen datamaskin. Du kan velge flere fonter ved å holde CTRL og klikke hver skrift eller ved å dra og utheving hvis de er gruppert sammen.

3 Høyreklikk på ditt valg og klikk \ "Kopier \" fra menyen.

4 Sett inn USB-flash-enhet eller ekstern harddisk og navigere til den ved å klikke \ "Start \" og klikke \ "Computer \" eller \ "Min datamaskin. \" Enheten vil bli oppført under \ "Enheter med flyttbare lagrings. \"

5 Høyreklikk på stasjonen og klikk \ "Lim inn \" fra menyen. Tillate overføring for å fullføre før du fjerner flash eller eksterne harddisken fra datamaskinen.

6 Sett inn USB-flash-stasjon eller ekstern harddisk i datamaskinen som du vil overføre skriftene og naviger til plasseringen.

7 Velg skriftene du vil kopiere, høyreklikk på utvalget og klikk \ "Kopier \" fra menyen.

8 Åpne Windows Utforsker, naviger til C: \ Windows \ Fonts, høyreklikker du på et tomt område, og velg \ "Lim inn \" fra menyen. Windows vil installere fontene på datamaskinen.