Hvordan overføre fra Comcast til AOL

AOL partnere med en tjeneste som heter Trueswitch. Trueswitch er et nettbasert e migrasjon verktøyet. Den brukes til å kopiere e-postmeldinger og adresseboken lagres i en e-postkonto til en alternativ e-postkonto. AOL kaller denne tjenesten "Easy Transfer", men det er ikke drives av AOL. Det drives av Esaya inkorporering. Esaya Innlemmelse er Trueswitch verktøyet brukes av mange andre Internet Service Providers i tillegg til AOL. Comcast, for eksempel, er også en TrueSwtich partner.

Bruksanvisning

AOL Betalt Plan

1 Gå til AOL sikker overføring webside på Trueswitch nettstedet.

2 Merk av i boksen ved siden av "Vilkår for bruk" statement. Trykk "Enter" på tastaturet.

3 Fyll inn din Comcast e-postadresse i "Kopier fra" e-postadresse boksen. Fyll inn passordet for Comcast e-postkonto i "Kopier fra" passord-boksen.

4 Skriv inn din AOL e-postadresse i "Kopier til" e-postadresse boksen. Skriv inn passordet for AOL-kontoen i "Kopier til" passord-boksen. Klikk "Next".

5 Sett en hake i boksen ved siden av "E-postmeldinger" hvis du ønsker å overføre e-postmeldinger som er lagret i din Comcast konto til AOL-kontoen. Sett en hake i boksen ved siden av "Adressebok-kontakter" hvis du ønsker å overføre kontakter lagret i din Comcast konto til AOL-kontoen.

6 Merk av i boksen ved siden av "Forward mail" hvis du ønsker å bruke Trueswitch tjenesten til å videresende e-poster sendt til Comcast konto til AOL-kontoen de neste 30 dagene. Merk av i boksen ved siden av "Varsle Alle i min adressebok of My New Address" hvis du vil Trueswitch å sende ut en melding til alle i kontaktlisten din informere dem om din nye AOL e-postadresse. Du får muligheten til å tilpasse informasjonsbrev ved å klikke på "Tilpass meldingen" link. Klikk "Done" når du er ferdig med å tilpasse informasjonsbrev.

7 Klikk "Next" for å fullføre overføringen. Det kan ta opptil 24 timer for hele prosessen for å være komplett. Trueswitch vil sende en e-postbekreftelse til AOL-kontoen når overføringen er fullført. Hvis 24 timer har gått og du har ennå ikke mottatt bekreftelsesbrev, sjekk "Spam" -mappen i AOL-kontoen.