Hvordan overføre fra et digitalt kamera til en DVD til en TV

June 5 by admin

Hvordan overføre fra et digitalt kamera til en DVD til en TV


Digitale kameraer virker så mye mer avansert enn gamle kameraer, som tvang oss til å ha film utviklet, og til og med direktekameraer, som trykte bilder på stedet. Et problem med dette avansement er at vi fortsatt har for å få bildene skrives ut eller være i stand til å se dem på en datamaskin. Windows har innebygd programvare som kan sette disse bildene på DVD for å se på TV.

Bruksanvisning

1 Koble det digitale kameraet til datamaskinen. Hver digitale kameraet har en port der du kobler en kabel til det; den andre enden er en USB-tilkobling som du plugger inn i datamaskinens USB-port. Etter tilkobling, kopiere bilder fra kameraet til datamaskinen. Windows vil enten gi deg muligheten til hvordan du kan kopiere bildene eller en mappe vil sprette opp med bildefilene i dem.

2 Klikk på "Start" -menyen. Velg "Alle programmer" og velg deretter "Windows DVD Maker." Under "Legg bilder eller video til DVD," klikk på "Legg til elementer." Bla til mappen der du kopierte bildene fra kameraet og velg hvert bilde og klikk "Legg til".

3 Klikk på "Neste" -knappen og velg det menyvalg og stil du vil at DVD skal ha. Sett inn en tom DVD-plate, og klikk på "Burn". Den prosessen kan ta en stund. Men etter at den er ferdig, vil DVD bli brent.

4 Sett den brente DVDen i en DVD-spiller som er koblet til TV-en din. Endre hva innstillingene, må du på TV for å se DVD. Du kan nå vise bildene på TVen som oppstod med digitalkameraet.

Related Articles