Hvordan overføre iTunes filmer til SDHC-kort

Apple iTunes støtter MP4 videofiler (video tilsvarer MP3) og lar deg laste opp videoinformasjon direkte på din Apple mobile enheten. Men er du også i stand til å kopiere videoinformasjon til en sekundær harddisk eller lagringsenhet hvis du ønsker å sikkerhetskopiere dataene. Du kan bruke en hvilken som helst form for lagring, inkludert et SDHC-kort, noe som er en flash-basert minne kort som vanligvis brukes på kameraer.

Bruksanvisning

1 Koble SDHC-kortleser til datamaskinen via en USB-port. Man kan bruke et standard SD kortleser, da det er den samme grunnleggende formatet for kortet, har bare den SDHC mer data (HC står for høy kapasitet).

2 Skyv SDHC-kort i kortleseren, og datamaskinen vil staten den har oppdaget en lagringsenhet nyinnsatte.

3 Åpne iTunes og velg "Movies" i øvre, venstre hjørne av programvinduet. Et vindu laster opp på skjermen med alle MP4 videoer i programmet. La dette vinduet åpent for tiden.

4 Klikk på "Start" -knappen, velg deretter "Min datamaskin". Dobbeltklikk på den flyttbare enheten ikonet. Dette laster et vindu med alle filene som er lagret på SDHC-kort.

5 Klikk og dra filmfiler fra iTunes-vinduet inn i SDHC-vinduet. Filene vil kopiere inn i det åpne vinduet.

6 Lukke ut det åpne vinduet når filene er ferdig kopiert. Høyreklikk på flyttbare enheten ikonet, og velg "Løs ut" fra rullegardinmenyen. Ta ut kortet fra kortleseren når ikonet forsvinner.