Hvordan overføre iTunes Music fra én PC til en annen

Hvordan overføre iTunes Music fra én PC til en annen


Den Hjemmedeling-funksjonen i iTunes 9 programvareoppdateringen gjør musikk overføring fra en datamaskin til en annen, ved hjelp av felles trådløs nettverkstilkobling. Når du er koblet til samme nettverk, vil iTunes-programmer oppdage hverandre og kan automatisk synkron nylig kjøpt innhold mellom datamaskiner. For å hindre uautorisert deling du er bare tillatt å autorisere kontoen din med fire andre datamaskiner.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" på oppgavelinjen og klikk på "Program", "iTunes" og "iTunes" for å kjøre programmet. Du kan også dobbeltklikke på iTunes-ikonet på skrivebordet ditt.

2 Velg "Advanced" fra toppen av iTunes-menyen og klikk på «Slå på Hjemmedeling." Skriv inn din iTunes-registrerte e-postadresse og passord, og velg "Opprett Hjemmedeling" -knappen.

3 Dobbeltklikk på iTunes-symbolet på den andre PC-skrivebordet, eller klikk på "Start", "Programmer", "iTunes" og "iTunes." Klikk på "Avansert" øverst i vinduet meny og klikk på «Slå på Hjemmedeling."

4 Skriv inn din iTunes-konto e-postadresse og passord, og klikk på "Opprett Hjemmedeling" -knappen for å godkjenne den andre brukerens datamaskin for Hjemmedeling.

5 Klikk på navnet til iTunes-biblioteket under "Deling" i den andre brukerens iTunes-programmet, og vent til programmet for å koble til iTunes-biblioteket.

6 Dra og slipp musikk fra iTunes-biblioteket til "Music" -fanen i sidepanelet i iTunes. Hvis du vil overføre flere spor, holder du nede "Shift" -tasten mens du klikker på sangtitler.

Overfør iTunes Music Bruke USB Drive

7 Dobbeltklikk på iTunes-symbolet på PC-skrivebordet for å kjøre iTunes-programmet.

8 Klikk på "Edit" på toppen av iTunes-menyen og velg "Preferences" på PC-en.

9 Klikk på "Avansert" -knappen i Valg-vinduet, og merk av for "Keep iTunes Media-mappen organisert." Klikk "OK" for å lagre endringene.

10 Klikk på ikonet Windows Utforsker på PC-en, så finn din iTunes Music-mappen, som ligger i hoved Music-mappen på datamaskinen.

11 Sett USB-stasjonen inn i datamaskinens USB-port. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" -ikonet på PC-skrivebordet og dobbeltklikk på "Flyttbar stasjon" -ikonet.

12 Dra og slipp "iTunes Music" mappen til USB-stasjonen vinduet, og vent til mappen helt overføre. Når overføringen er fullført, dobbeltklikker du på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet, høyreklikk på "Flyttbar stasjon" -ikonet. Velg "Eject" fra pop-up menyen.

1. 3 Fjern USB-stasjonen fra datamaskinens USB-port og sett den inn i den andre PC-ens USB-port.

14 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet, og dobbeltklikk på "Flyttbar stasjon" -ikonet. Dra iTunes Music-mappen til skrivebordet.

15 Klikk "Start" i nedre venstre hjørne av skjermen og velg "Programmer", "iTunes" og "iTunes" for å kjøre iTunes-programmet på PC-en, og klikk på "File" øverst i menyen. Velg "Legg til mappe i bibliotek" og dobbeltklikk på iTunes Music-mappen på skrivebordet for å importere den til den nye datamaskinen.

16 Klikk på "Store" på toppen av iTunes-menyen og velg "Autoriser maskinen" fra rullegardinlisten. Skriv inn din iTunes-registrerte e-postadresse og passord, og klikk på Autoriser-knappen.