Hvordan overføre iTunes til en annen datamaskin

Hvordan overføre iTunes til en annen datamaskin


Blant de mest brukte mediespillere på datamaskiner rundt om i verden, er iTunes kjent for sin bruk med den populære iPod MP3-spiller. Mange brukere vert store mediebibliotekene på sine iTunes-spillere, og med andre mediespillere, er det ofte en hassle å overføre en hel musikk-katalogen til en annen datamaskin. Med iTunes, men du kan sikkerhetskopiere sanger og videoer til disk for å gjenopprette dem til en annen datamaskin, i løpet av minutter eller timer, avhengig av størrelsen på biblioteket. Bibliotekene på opptil 5000 sanger kan ta så mange som 20 til 30 tomme plater.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom CD i CD-stasjonen, og velg "Fil"> "Library"> "Sikkerhetskopier til plate" på iTunes øvre menyen.

2 Velg "Back Up hele iTunes-biblioteket" og klikk "Back Up". Datamaskinen vil starte lasting av sanger til platen, og vil be deg om å sette inn en ny tom plate når platen er full. Du må kanskje gjøre dette flere ganger. Hold backup plater i orden.

3 Sett din første backup plate i den nye datamaskinen, og klikk "Restore" når du blir bedt om å gjenopprette fra platen.

4 Fjern den første sikkerhetskopiplaten og sette inn neste plate en gang iTunes indikerer at den første platen er ferdig. Du må individuelt gå gjennom alle sikkerhetskopierte plater for å fullt gjenopprette biblioteket.