Hvordan overføre programmer til en ny PC

Flytte gammel programvare fra en datamaskin til en annen er nødvendig etter å kjøpe en ny datamaskin, og du har planer om å kaste den gamle. Dette gjøres ved å fjerne alle, men dine personlige filer fra den første datamaskinen og overføre disse filene til den andre i forbindelse med en standard installasjon, slik at du kan holde dine programmer og innstillinger intakt gjennom overføringsprosessen.

Bruksanvisning

1 Klikk på \ "Start \" type \ "Programmer og funksjoner \" inn i \ "Søk \" boksen, og trykk \ "Enter. \"

2 Klikk på programmet (e) som skal overføres, og velg \ "Avinstaller. \" Klikk \ "Ja \" på henvendelsen vedrørende oppbevaring av brukerfiler.

3 Plugg flash-enheten inn i datamaskinen. Åpne \ "Min datamaskin \" \ "C \" \ "Program Files \" og dra og slippe programfilen for programmet blir flyttet til flash-stasjonen.

4 Sett installasjonsdisken inn i den nye datamaskinen. Åpne \ "Start \" og skriv \ "x \ setup.exe \" og trykk \ "Enter, \" erstatte \ "x \" med stasjonsbokstaven til CD-stasjonen.

5 Klikk \ "Install \" og følg instruksjonene for ditt valgte program.

6 Plugg flash-enheten i den nye datamaskinen. Åpne \ "Min datamaskin \" og åpne flash-stasjonen. Dra og slipp den kopierte mappen til \ "Program Files \" -mappen på \ "C \" stasjonen. Velg \ "Ja \" hvis du blir spurt om du ønsker å overskrive filer.