Hvordan overføre Quicken til en annen datamaskin

Hvordan overføre Quicken til en annen datamaskin. Du kan overføre Quicken til en annen datamaskin hvis du ønsker å oppgradere systemet eller arbeid på to forskjellige datamaskiner. Flytte filene dine sammen med programmet, men tar litt planlegging, men det kan gjøres ved å følge noen få trinn og ved hjelp av noen forskjellige metoder.

Bruksanvisning

Overfør Quicken til en annen datamaskin

1 Last ned Presto Transfer Quicken program for å hjelpe deg trygt - og lovlig - flytte Quicken filer mellom datamaskiner. Programmet er tilgjengelig som en gratis prøveversjon fra en rekke nettsteder. Husk at det gir mulighet for bare en free transfer, og en gang fullført, kan overføringen ikke angres.

2 Kjøpe fullversjonen av Presto Transfer Quicken program hvis du ønsker å flytte Quicken til en annen datamaskin eller overføre filene tilbake. Programmet er billig, og noen mennesker hevder at den representerer den beste måten å flytte filer fullt og trygt.

3 Koble de to datamaskiner i et nettverk. Dette kan gjøres gjennom et nettverkskort og en krysset kabel, som begge kan kjøpes på hvilken som helst datamaskin eller kontorrekvisita butikken. Mer kompliserte, trådløse systemer er også tilgjengelig, men den grunnleggende metoden bør være i orden hvis hensikt er å flytte og lagre filer.

4 Se etter nettsteder som sikkerhetskopiere filer på nettet. Quicken Online Backup Service tilbyr en gratis, 30-dagers prøveversjon, etterfulgt av en tjeneste som belaster et lite beløp hver måned til å lagre noen transaksjoner du gjøre i Quicken (se Ressurser nedenfor). Mens programmet ble opprinnelig opprettet for å beskytte brukere i tilfelle maskinen krasjer, er det sikkert nyttig i tilfelle av flytting av filer til en annen datamaskin.

5 Installer Quicken igjen før du går videre. Med mindre selve programmet er til stede på den nye datamaskinen, har du sannsynligvis ikke vil være i stand til å få tilgang til alle filer, selv om datamaskinene er i nettverk.