Hvordan overføre video fra Mini DV-kassetter

Hvordan overføre video fra Mini DV-kassetter


Mini DV-kassetter ikke passer inn i datamaskiner, kan ikke spille i en videospiller og sine egne dekk kan koste hundrevis av dollar. I stedet for bare å lagre opptakene bort for lagring, kan du enkelt laste opp videoer til en datamaskin for deling, brenning og redigering. Prosessen er enkel, men det krever mye harddiskplass for opptak så sørg for at du bruker en datamaskin med god plass.

Bruksanvisning

1 Lad kameraets batteri for å unngå et avbrudd mens du laster opp på grunn av strømbrudd. Hvis mulig, bruk en DC-tilkobling på kameraet slik at ingen batterier.

2 Spol Mini DV tape helt, eller sette den på det stedet du ønsker å laste opp. Mini DVS fungerer som videospillere, og hvis du ikke er på riktig stopp, kan det ta flere minutter å finne den igjen senere og forsinke opplasting.

3 Slå av kameraet og koble DV-kabelen fra kameraet til en firewire inngang på datamaskinen. Hvis den er plugget i når kameraet er på, kan det hende at datamaskinen ikke lese tilkoblings ordentlig, og opplasting vil ikke prosessen.

4 Slå videokameraet på igjen og vente til datamaskinen for å behandle videokameraet. Hvis det har vært koblet til før, skal datamaskinen gjenkjenne den automatisk. Hvis det ikke har, gi maskinen et par minutter å installere driverne slik at kameraet fungerer ordentlig. Se etter pop-up-meldinger i nederste høyre hjørne av skjermen.

5 Åpne et videoredigeringsprogram. For Windows-brukere, er Windows Movie Maker gratis og enkel å betjene. Alternativer inkluderer Adobe Premiere Pro og Sony Vegas. For Mac-brukere, er iMovie et gratis video editor, mens Final Cut Pro og Adobe Premiere er varamedlemmer.

6 Gå til "Fil" og "Capture". Den videoredigeringsprogramvare bør automatisk registrere kameraet. Hvis den ikke gjør det, klikker du på "Finn Camera" eller "Oppdater" -knappen. En forhåndsvisning skjermen skal vise de samme bildene som vises på LCD-skjermen på videokameraet.

7 Test forbindelsen ved hjelp av navigeringskontrollene på dataskjermen. De bør knyttes til kameraet for å spille av, stoppe spole og spole fremover kameraet.

8 Sett en rekord tidtaker for 10 minutter. Lengre opplastinger kan føre til en lyd-forsinkelse. Gjenta denne prosessen til alle opptakene er tatt.

9 Trykk på opptaksknappen for å begynne å spille. Programmet vil ta en stund, starte opptak og automatisk spille av videoen.

10 Sett klippene sammen i redigering tidslinjen når opplastingen er fullført. Eksportere opptakene i en filtype du ønsker.