Hvordan Overklokk en Asus P6T-Deluxe hovedkort

Hvordan Overklokk en Asus P6T-Deluxe hovedkort


ASUS P6T hovedkort er en av de første hovedkort som støtter Intel i7-prosessorer. På grunn av dette, overklokking av CPU på hovedkortet er litt annerledes enn de fleste hovedkort. Dette betyr ikke at hovedkortet ikke kan programmeres til å overklokke CPU. Faktisk prosessen, mens forskjellige, er nesten like enkelt som det pleide å være, og krever litt mer enn for deg å vite hvordan du skal bruke et tastatur.

Bruksanvisning

1 Tilbakestill datamaskinen, enten via Start-menyen eller ved å manuelt holde nede strømknappen til datamaskinen slås av. Når dette er gjort, strøm maskinen på igjen.

2 Trykk F6 når datamaskinen første viser ASUS Splash skjermen. Dette vil ta deg inn til hovedkortets BIOS.

3 Skriv inn "AI Tweaker" undermenyen ved å bruke piltastene for å markere den øverste kategorien, og trykk på Enter-tasten.

4 Gå ned på listen over alternativer, justere Base Clock og DRAM-frekvenser etter behov. Hvis du kommer til å betydelig overklokke CPU, justere CPU og CPU PLL Spenning tall også. For å justere hvert alternativ, merke den med piltastene, trykk Enter og justere den ved hjelp av enten opp / ned piltastene eller manuelt inputing en ny numerisk figur.

5 Avslutt BIOS ved å trykke på ESC-tasten på tastaturet. Når du blir bedt, trykk Y for å lagre dine valg og starte datamaskinen på nytt med de nye innstillingene.

Hint

  • Når overklokking, vurdere å legge ekstra støttemetoder, inkludert tredjeparts fans for å bekjempe den ekstra varmen som genereres og en større strømforsyning for å gi den ekstra kraften som trengs.
  • Vær på vakt mot den ekstra varmen som genereres av overklokket hardware, da det kan skade CPU og hovedkort.