Hvordan Overklokk en Lenovo 3000J Desktop Med AMD 3800 Dual Core

Hvordan Overklokk en Lenovo 3000J Desktop Med AMD 3800 Dual Core


Overklokking er prosessen med å endre innstillingene for en datamaskin komponent for å øke datadriftshastigheter. Du kan overklokke en stasjonær datamaskin som Lenovo 3000J og en prosessor som AMD 3800 Dual Core ved å endre innstillingene som finnes i datamaskinens BIOS. Nærmere bestemt, du endre systemets foran busshastighet og CPU multiplikator verdiene i BIOS for å overklokke systemet. Ulempen å utføre overklokking prosessen er den ekstra varmen som genereres av systemet som kan skade PC-komponenter.

Bruksanvisning

1 Boot den stasjonære PC Lenovo 3000J. Trykk på "F11" tasten for å gå inn i oppstartsmenyen av Lenovo 3000J. Velg "BIOS" alternativ fra listen og trykk "Enter" for å åpne den.

2 Trykk piltastene for å flytte markøren over alternativet "Ekstern Bus" og trykk "Enter". Flytt over til innstillingen "Front Bus Speed" og trykk "Enter". Velg verdien direkte over standard i pop-up boksen som åpnes. Dette øker foran busshastighet på Lenovo 3000J datamaskinen, noe som åpner for raskere behandling.

3 Trykk piltastene for å flytte markøren over "CPU" og trykk "Enter". Flytt over til innstillingen "Multiplier" og trykk "Enter". Øke verdien av en og trykk "Enter" for å bekrefte endringen. Dette øker multiplikatoren verdien av AMD 3800 Dual Core-prosessor, øker hastigheten.

4 Exit ut av Lenovo 3000J oppstartsmenyen. Den Lenovo 3000J og AMD 3800 Dual Core-prosessor er nå overklokket.

Hint

  • Trykk på "Gjenopprett til standard" for å endre BIOS-innstillingene tilbake til sine normale verdier.
  • Overklokking opphever de fleste PC-garantier.