Hvordan Overklokk en Pentium D-prosessor 820

Hvordan Overklokk en Pentium D-prosessor 820


Intel Pentium D 820-prosessor fra Intel er en 2.80GHz prosessor som var forløperen til Core 2 Duo linje av prosessorer. Å være en eldre prosessor, kan mange programmer ikke kjøre på Pentium D 280. I stedet for å kaste datamaskinen ut og kjøpe en ny en, kan de som har denne prosessoren i datamaskinen forlenge levetiden på sin maskin ved overklokking av CPU gjennom sin on- BIOS bord.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen på nytt, og skriv inn maskinens BIOS ved å trykke F2 når maskinen først starter opp igjen. Avhengig av BIOS som brukes, for å gå inn i BIOS-menyen kan variere for å inkludere F10 eller Delete-tasten.

2 Skriv inn "Avanserte CMOS Options" undermenyen.

3 Finn dine front-side bus og Multiplier alternativer. Avhengig av hovedkort, vil du være i stand til å endre en eller, i noen tilfeller, begge alternativene.

4 Øk front-side bus hastigheter i små trinn på ikke mer enn 50MHz om gangen. Alternativt bør du øke multiplikatoren med mer enn 0,5 på en gang, så hvis standard multiplikator innstillingen er x10, bump det opp til 10,5. Dette er for å unngå potensielt skade CPU chip.

Hvis datamaskinen begynner å fryse eller krasje etter å ha økt CPU hastigheter, øke spenningsinnstillingene med mer enn 0,10.

5 Avslutt BIOS, lagre innstillingene som du gjør. Dette vil starte maskinen på nytt med den nye prosessoren innstillinger.

Hint

  • Husk at for å beregne den totale hastigheten på CPU, multipliserer du front-side bus hastighet av multiplikator.
  • Hvis du har tenkt å presse prosessoren med flere hundre megahertz, bør du vurdere å investere i noen PC kjøling maskinvare som interne vifter eller en ny kjøleribbe for maskinen. Dette vil bidra til prosessoren kjøre jevnt og kjølig.