Hvordan Overklokk Intel Dual Core CPU

Hvordan Overklokk Intel Dual Core CPU


En sentralenhet (CPU) er en enhet i en datamaskin som behandler beregninger ved høye hastigheter. Dual core prosessorer som Intel Dual Core tilby enda mer fart ved å holde to CPU-kjerner i stedet for én. For å øke hastigheten på en CPU enda mer, kan du bruke overklokking, noe som gir en CPU utover sine faste driftshastigheter. Overklokke en CPU ved å redigere multiplikator og Front Bus Speed ​​CPU innstillinger i BIOS satt opp menyen.

Bruksanvisning

1 Slå på PCen og gå inn i BIOS satt opp menyen ved å trykke på riktig funksjonstasten, vanligvis "F11". Marker "CPU Soft Menu" eller "BIOS Feature Setup". Trykk enter."

2 Lokaliser "CPU Host Bus Frequency" eller "ekstern klokke" alternativer. Spill nummer som vises i feltet, for eksempel "200 MHz." Angi antallet til neste høyeste nummeret i listen.

3 Finn "CPU core" delen av BIOS menyen og marker "Multiplier." Skriv ned nummeret som vises, og deretter øke antallet til neste høyeste valg fra listen. For eksempel øke en multiplikator verdi på 10 til 11. Lukk BIOS menyen og avslutt oppstart av PC.

Hint

  • Du kan gjenta overklokking prosessen frem til det punktet hvor maskinen ikke starter. Når PC-en ikke starter, redusere tallene i BIOS menyen til første innstilling som gjør at PC-en for å starte opp.
  • Overklokking kan alvorlig skade datasystemet. Overklokking annullerer alle garantier og er ditt eget ansvar. Ikke overklokke mindre du er trygg på deg selv og din PC evne til å håndtere overklokking.