Hvordan Overklokk Radeon 4670 skjermkort

Overklokking er når du endrer en del av en datamaskin til å kjøre raskere enn fabrikkinnstillingene er konstruert for. Den mest vanlige bruken for overklokking er med en sentralenhet (CPU), men det er mulig å overklokke andre deler. Du kan overklokke Radeon 4670 skjermkort for å kjøre grafikk jevnere og renere ved hjelp av én av tre forskjellige programmer, men vær oppmerksom på farene ved overklokking.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer AMD Overdrive, en overklokking verktøy utviklet av AMD for bruk med AMD og ATI-brikkesett og kort. AMD Overdrive er utformet slik at en nybegynner kan lære ins og outs av overklokking og være komfortabel med sin maskinvare mens du lærer tauene. Du kan bruke programmet med Radeon 4670 skjermkort, samt eventuelle AMD minnekort eller prosessor maskinen har. Du kan sette opp kontrollene til å endre klokke hastigheter avhengig av hvilke programmer som brukes.

2 Overklokk ved å bruke ATI Tool. ATI Tool er spesielt designet for ATI-kort, men det vil også arbeide med Nvidia skjermkort. Programmet støtter nei-grenser overklokking, så neophyte overklokker må være forsiktig med å presse henne kortet for langt. Ulike brukere på samme maskin kan levere ATI Tool med separate profiler så skjermkort hastigheter kan matche brukerens preferanser. Programmet sikkerhetskopierer automatisk skjermkort BIOS-innstillingene i tilfelle funksjonssvikt.

3 Last ned den siste offentlige bygge av Rivatuner og installere den. Rivatuner er kompatibel med ATI og Nvidia-kort. Du kan laste ned og installere flere plug-ins for programmet å styrke overvåkingen og funksjonaliteten til programvaren. Programmet overvåker kontinuerlig viftehastighet og datamaskinen temperatur for å bidra til å forhindre ulykker før de skjer, og den støtter alle Windows-operativsystemer fra 98 og opp.

Hint

  • Overklokking noen chip kan forårsake permanent skade på chip blir overklokket og selve datamaskinen.