Hvordan Overklokk Socket 754

Socket 754 er navnet på plasseringen av AMD CPU på hovedkortet ditt. Den kontakten kan huse bare noen få AMD-prosessorer, som Athlon 64, Sempron eller K8. Du trenger ikke overklokke socket seg selv, men snarere CPU innsiden av det. Gjør dette fra BIOS på samme måte som du ville overklokke noe CPU.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen.

2 Start maskinen på nytt, trykke på "Delete" -tasten på tastaturet hver to sekunder til BIOS-skjermen er nådd. For forskjellige hovedkort, kan en annen nøkkel tilgang til BIOS, så ta kontakt med hovedkortets manual for mer informasjon. I tillegg kan nøkkelen også vises på skjermen ved oppstart. For eksempel, "Press XX for å gå inn i BIOS."

3 Finn Front Side Bus, eller FSB, oppføring i BIOS menyen. Det er vanligvis finnes under "Frequency / Voltage Control" menyen som "CPU FSB Frequency". Igjen, er enhver hovedkort forskjellige, så ta kontakt med hovedkortets manual hvis du ikke klarer å finne den.

4 Trykk "Enter" for å endre FSB verdi. Denne verdien, rangert i MHz, bestemmer hastigheten på CPU. Hev denne verdien bare 20-30 mhz om gangen, som heve den for fort, for fort, uten å vite om datamaskinen kan håndtere økningen kan føre til skade på CPU eller datamaskinen.

5 Trykk "F10" for å lagre alle endringer. Datamaskinen vil automatisk starte på nytt.

6 Teste de nye CPU innstillinger ved å kjøre en CPU-intensive program, for eksempel et dataspill eller en 3D-programvare. Hvis datamaskinen begynner å bli for varmt eller ikke kan håndtere clock, vil du legge merke til grafisk forvrengning eller maskinen vil slå seg av som en sikkerhetsforanstaltning.

7 Gjenta trinnene hvis testen var vellykket for å øke clock, om ønskelig.