Hvordan Overklokk Uten BIOS tillatelse

Hvordan Overklokk Uten BIOS tillatelse


Overklokking er det hevdvunnen tradisjon for å tvinge maskinvaren til å operere med hastigheter at det ikke er designet for. Mens overklokking kan være skadelig hvis det gjøres feil, kan en vellykket Clock gi maskinen et betydelig løft i fart. Overklokking vanligvis refererer til tweaking ditt hovedkort innstillinger, men begrepet gjelder også påskynde grafikkortet. Mange overklokking oppsett oppnås ved å justere datamaskinens BIOS, men hvis du føler deg kvalm om poking rundt i systeminnstillingene, er det mange programvare alternativer tilgjengelige for deg. Programvaren du bruker vil avhenge sterkt av modell hovedkort og / eller grafikkort.

Bruksanvisning

1 Installer overklokking programvare som er kompatibel med hovedkortet eller grafikkortet. Det finnes mange tredjeparts programmer tilgjengelig som gjør overklokking prosessen så enkel som å justere glidebryterne i et programvindu. Eksempler er CPU-Z, AMD Overdrive, Intel Desktop Control Center, og CPU-Tweaker.

2 Bruk overklokking programvare eller hovedkort kontroll program som fulgte med hovedkortet ditt. Noen hovedkort kommer inkludert med denne typen programvare, slik at ingen ekstra nedlastinger er nødvendig. For eksempel, nVidia hovedkort kommer ofte med nTune kontroll app, og Gigabyte hovedkort kommer med Easytune app. Hvis hovedkortet har et eget overklokking program, er det trolig best å prøve det programmet før du eksperimenterer med tredjeparts programvare.

3 Bruk kontrollen programvaren som fulgte med grafikkortet. Hvis du har installert ditt eget grafikkort, så er det nesten helt sikkert kom med programvare som kan overklokking. Denne programvaren kan allerede være installert på datamaskinen da du installerte grafikkdriverne. Sjekk bruksanvisningen eller på produsentens nettsted for å finne ut hva styre programvare parene opp med din modell av grafikkort.