Hvordan Overlapping bildelag i Dreamweaver

Å designe et nettsted er som en krysning mellom løse et puslespill og lage en collage - du har ganske mye frie tøyler til å organisere "biter" av nettstedet, som kan inneholde bilder. Dra nytte av Dreamweaver raskt grafikk import og plassering prosess for å overlappe bildene dine, noe som gir websidene en oppsiktsvekkende utseende, lage panoramabilder og designe noe Internet besøkende kan tilbringe tid "underlige" over.

Bruksanvisning

1 Åpne Dreamweaver. Å overlappe bilder på en eksisterende webside, klikk på "Open" linken, bla til området og dobbeltklikk på den. Ellers klikker du på "HTML" linken under "Opprett ny".

2 Klikk på "Insert" -menyen på toppen av "Dreamweaver" arbeidsområde. Klikk på "Image". Gå til det første bildet som skal brukes til overlappende og dobbeltklikke på filen. Dreamweaver ikke importere flere grafikk samtidig. Gjenta for å legge til alle de andre bildene for overlapping, slik at de vises på Dreamweaver siden.

3 Klikk og dra et bilde til sted på siden for å tjene som "anker" for de andre bildene til overlapper hverandre.

4 Dra neste bilde slik at det er overlapping, slik som skjuler omtrent en tomme fra den høyre side av det første bildet.

5 Gjenta til hvert av bildene er litt overlapper hverandre i utformingen av din preferanse.