Hvordan Påfyll har en HP 6657A?

Hvordan Påfyll har en HP 6657A?


HP C6657AN fargeblekkpatronen (HP 57) brukes med PSC 2210 og 2110 skrivere, Photo 7550, 7350 og 7150-serien-skrivere og HP Deskjet 5550 og 450C skrivere. Den refill kit inneholder nok blekk til å fylle fargeblekkpatronen tre til åtte ganger, avhengig av merke av refill kit du kjøper. Settet inneholder de tre blekkfarger og tre sprøyter.

Bruksanvisning

1 Bruk avis å dekke arbeidsområdet. Fjern cyan, magenta og gul blekk fra refill kit. Settet har tre sprøyter, en for hver av de tre farger. Fjern HP-etiketten fra kassetten til å avsløre luftehullene hvor blekket er injisert.

2 Bruk tannpirker for å kontrollere hver enkelt luftehull for å teste farge. Den magenta skal være øverst på midten, cyan nederst til høyre og den gule nederst til venstre på patronen.

3 Hold blekkflasken i en hånd, og sprøyten i den andre hånden. Sett nålen inn i blekkhus og dra opp på topper å ta ut fem milliliter blekk i sprøyten. Gjenta dette trinnet for hver farge.

4 Plasser spissen av nålen inn blekkpatronen luftehullet for tilsvarende farge. Trykk ned sakte på topper å injisere blekket inn svampen. Slutt å fylle og tørk opp eventuelt blekk som oser fra ventilasjonshullet. Blekkpatronen vil ikke ta hele beløpet av blekk hvis det ikke er tomt. Gjenta dette trinnet for hver farge.

5 Plasser den fylte kassetten inn i skriveren vogn. Skriv ut et dokument en til tre ganger for å sykle blekk.