Hvordan Påfyll har en HP C9351A?

Hvordan Påfyll har en HP C9351A?


HP C9351AN er delenummeret for HP 21 svart blekkpatron. Blekkpatronen er brukt i PSC 1400, HP Deskjet 3920 og HP Deskjet 3940-skrivere. Den refill kit har alt du trenger for å fylle blekkpatronen selv. Refill kits kan brukes opp til 10 ganger avhengig av merkenavnet refill kit du kjøper.

Bruksanvisning

1 Spre ut et stykke papir håndkle på bordet. Legg ut innholdet i refill kit. Settet har en sprøyte med en nål og en flaske med svart blekk.

2 Plasser sprøytespissen i flasken for blekk. Trekk tilbake på toppen av sprøyten å trekke 5 ml sort blekk i sprøyten.

3 Fjern hele etiketten eller trekke tilbake den øvre del av etiketten for å avsløre påfyllingshullet, som er sentrum topphullet. Sett nålen i hullet og sakte presse ned på toppen for å sprøyte blekket inn svampen innsiden av kassetten. Etter at patronen er fylt, tørk opp eventuelt blekk som boblet ut av hullet. Merk: Patroner som ikke er helt tom vil ikke ta hele beløpet av blekk. Hvis du har noen blekk leftover fordi kassetten ikke vil ta lenger, injisere blekket tilbake i flasken for fremtidig bruk.

4 Åpne dekselet for skriveren, slik at blekk vogn vises. Plasser kassetten i vognen og falle på plass. Lukk dekselet og kjøre ett til tre testsider (noen tekstdokument) å sykle blekket.