Hvordan Påfyll har en HP C9362W?

Hvordan Påfyll har en HP C9362W?


HP C9362WN blekkpatron er delenummeret for HP 92 svart blekkpatron. HP 92 blekkpatron brukes med HP PSC 1510, HP Deskjet 5440 og skriverne i HP Photosmart 7850. Blekkpatronen kan fylles hjemme ved hjelp av en refill kit, som kan brukes fra to til 10 ganger, avhengig av hvilken type blekk refill kit du kjøper.

Bruksanvisning

1 Legg ut avisen for å beskytte arbeidsområdet fra eventuelle utslipp. Fjern HP-etiketten fra den svarte blekkpatronen. Fjern den svarte flaske blekk og sprøyten fra refill kit.

2 Sett nålen på sprøyten i flasken med blekk. Trekk opp på toppen av sprøyten for å trekke 5 ml blekk inn i sprøyten.

3 Sett nålen inn i luftehullet øverst på midten av blekkpatronen. Sakte trykk ned på toppen av sprøyten for å fylle blekkpatronen. Hvis blekk begynner å boble ut av luftehullet, stoppe å fylle patronen og tørke opp blekket med fille. Patronen kan ikke ta alt av blekk hvis det ikke var tom helt. Injisere gjenværende blekk i den svarte blekkhuset for neste gang.

4 Plasser HP C9362W blekkpatronen i skriveren. Bruk et dokument til å kjøre en til tre testsider å sykle blekket. Hvis kopien er lys eller uklart, la patronen sitte i åtte timer, slik at blekket kan mette hele svampen innsiden av kassetten.