Hvordan Påfyll har et Canon Ink Jet Cartridge?

Hvordan Påfyll har et Canon Ink Jet Cartridge?


Legge blekk til en Canon ink jet kassett eller en tonerkassett er ikke anbefalt av Canon. Av sikkerhetsmessige årsaker ber selskapet eiere å skifte ut patronen og toner trommer helt. I 1982 Canon anlegges en patron resirkuleringsprogram som fra 2010 har samlet ca 220 000 tonn av brukte patroner.

Nødvendig verktøy til Legg Ink

Du kan kjøpe "refill kits", som inkluderer verktøy og blekk du trenger for å gjøre jobben. En typisk blekk refill kit vil inneholde en sprøyte, gummihansker, og Canon-kompatible blekk. Du trenger også et arbeidsområde dekket med skrap papir eller tørkepapir i tilfelle søl.

Legge til Ink

Fyll sprøyten med den nødvendige mengden av blekk i henhold til instruksjonene som er inkludert i refill kit for din modell. Rote et hull for lufting på toppen av patronen nær etiketten. Tilsett refill blekk i sprøyten til patronen gjennom det hullet. Angle nålen mot utløpet hull og fylle kassetten sakte for å unngå at blekket fra til skum. Når du har fylt ut patronen, la det sitte i noen timer eller over natten slik at presset for å stabilisere seg. Når du setter kassetten tilbake i skriveren, kjører rengjøringssyklusen to eller tre ganger for å sikre at det ikke er noen hull i utskriften.

Vite når det er lite blekk

For å unngå tresko og patronkammeret uttørking helt bør du bytte ut eller fylle på blekk før det er alle borte. De fleste Canon-skrivere gir deg en advarsel på skjermen når en blekkpatron er lavt, noe som gir deg god tid til å forberede seg til for en refill eller å kjøpe en erstatning.