Hvordan Påfyll har et Canon X25 kassett?

Hvordan Påfyll har et Canon X25 kassett?


Canon er en av de største produsentene av skrivere. Den X25 linjen inkluderer laserskrivere som krever tonerkassetter. Tonerkassetter, i motsetning til sine flytende inkjet kolleger, er fulle av et fint pulver. Tonerkassetter er dyrt, og du kan spare hundrevis av dollar i det lange løp hvis du fylle patronene selv. Det vil ta deg omtrent ti minutter å fylle patronen.

Bruksanvisning

1 Sett den tomme tonerkassetten på et flatt underlag. Plugg inn den universelle hullsverktøy og holde tuppen på plass hører midten av lokket av patronen. Hold nede knappen på håndtaket til du kjenner et klikk. Trekk bort verktøyet og du vil se et lite hull. Du må kanskje prøve et par ganger - hvis så, gjør det på nøyaktig samme sted.

2 Ta av lokket fra flaske refill toner og sette på helletuten lokket fra refill kit. Sett spissen i hullet og klem forsiktig inntil alt av toner i kassetten.

3 Trekk av støtte fra et stykke folie tape fra refill kit. Sett det fast over hullet og trykk kantene ned. Dette vil holde toner lekker ut. Neste gang du ønsker å fylle patronen, må du bruke det samme hullet.

4 Fukt et tørkepapir med isopropyl alkohol og tørk opp eventuelt tonerpulver.

5 Sett patronen tilbake i skriveren og skrive ut et dokument for å teste blekk.

Hint

  • Hold tonerpulver unna varme og flamme.