Hvordan Paint din egen Residential Windows

January 11 by admin

Hvordan Paint din egen Residential Windows


Det er en feil og riktig måte å male vinduer, spesielt når du tenker på hvor mye av et samlingspunkt disse vinduene kan være. Men å male vinduer kan være mye enklere enn du tror. For eksempel, er det ingen grunn til å ta ut vinduene for å male dem. Forutsatt at du arbeide nøyaktig og metodisk og ta deg tid til å rydde og klargjøre treverk, vil disse vinduene ser ut som ny ved slutten av helgen.

Bruksanvisning

1 Rengjør treverket med rengjøringsmiddel og vann. Hvis de er møkkete, ikke nøl med å skrubbe med den grove siden av en svamp.

2 Sand treverket med 120-grit silikon-karbid sandpapir. Du trenger ikke å fjerne gammel maling, bare scuff den opp slik at den nye malingen vil følge. Målet ditt er en glatt overflate. Slå ned noen hevet korn i tre, nivå noen forsenkninger med tre filler glattet med en sparkel og "lette over skarpe kanter," i henhold til This Old House nettsiden. Unngå å bruke en pussekloss på dette stadiet; hånden din er mye mer nøyaktig.

3 Støv av treverket med en myk kost eller blåse av støvet med en luftkompressor. Kjør en tack klut over overflaten for å plukke opp noen streif støvpartikler.

4 Prime bart treverk med en allsidig akryl primer. Du trenger ikke å prime malt treverk med mindre det er i dårlig form. La primeren tørke over natten, og sand det i morgen med 220-sandpapir. Rydd opp støvet som du gjorde i trinn tre.

5 Male treverk, fra midten og ut. Skinnene er de horisontale kanter av vinduskarmen, og Stiles er de vertikale kanter. Ifølge This Old House, bør du alltid male skinnene før Stiles.

6 Sand første strøk når det er tørt med 220-sandpapir, og vaske av støvet. Påfør andre strøk på samme måte du brukte første strøk. La det tørke helt.

7 Skrap maling av vindusglass med et vindu skraper, sprøyting glass med vann først for å unngå riper; unngå skraping for nær treverk. Å legge inn en fuktighetstettende maling stripe langs tre og vinduet, lå den flate siden av en seks-tommers sparkel mot treverket, slik at kanten av bladet berører vindusglass, og kjøre skrapen opp til bladet, ifølge This Old House.

Related Articles