Hvordan Paint Lips i PS

Hvordan Paint Lips i PS


I stedet for å eksperimentere med dyre, goopy og flekker leppe farger, male leppene på skjermen noen skygge under regnbuen ved hjelp av Adobe Photoshop. Med grafikkverktøy som inngår i Photoshop programvare maling leppene til å prøve ut kosmetikk farger før du kjøper dem eller å etterligne stiler av kald 60s eller neon 80-tallet. Maleri leppefarge i Photoshop skader ikke det originale bildet og gir et realistisk snarere enn ugjennomsiktig maling-aktig opplagt utseende.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Klikk på "File" -menyen og velg "Open". Finn bildet med leppene for å male og dobbeltklikk på filnavnet.

2 Trykk på "Ctrl" og "+" tastene på tastaturet for å zoome inn på overleppa.

3 Klikk på "Lasso" -ikonet, den tredje verktøyet fra toppen på "Tools" kolonnen. Tegn et omriss rundt bare leppen, unngå hud, tenner, bart og tannkjøttet.

4 Trekk ned "Image" menyen, velg "justeringer" og klikk "Hue / Saturation". Dra "Hue / Saturation" vindu til siden slik at du er i stand til å se det og leppene.

5 Skyv "Hue" bar til venstre eller høyre for å male overleppen en ny farge. Photoshop har ingen følelse av "naturlig" farge slik at du vil gå gjennom hele regnbuen, inkludert grønn, blå og lilla. For en naturlig utseende graden av glide vil være avhengig av personens utgangs leppe farge. Valgfritt: Skyv "Saturation" bar til høyre for å gjøre leppe maling står som mer levende og neon.

6 Skriv ned nummeret i "Hue" boksen og "Saturation" boksen hvis de brukes og klikk på "OK" -knappen.

7 Gjenta "Lasso" og "Hue / Saturation" prosessen på underleppen. I stedet for å bruke bryterne skrive inn nummeret (e) inn i boksen (e) for å få de to lepper nøyaktig samme farge eller eksperimentere med ulike farge maling ved å skyve. Klikk "OK" når fornøyd.

8 Klikk på "File" -menyen og velg "Lagre som". Skriv inn et nytt filnavn for bildet for å unngå å overskrive den opprinnelige og klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • Hvis personens lepper er stengt og ingen tenner eller åpning er synlig spare tid ved å skissere hele munnen med "Lasso" verktøyet og utføre "Hue" prosessen en gang. Dette fungerer bare hvis munn er lukket; ellers kan du ende opp med å male person tenner.