Hvordan Pakk MPEG Fra en WPL Video

Hvordan Pakk MPEG Fra en WPL Video


WPL er Microsofts proprietære filformat for mediespillelister, først implementert som standard filtype for spillelister i Windows Media Player 9. WPL spilleliste kan opprettes og redigeres i Windows Media Player, som resulterer i en fil som inneholder en liste over musikk eller video filer, men inneholder ikke musikk eller video-filer selv.

Det er mange programvarepakker tilgjengelig som er i stand til å konvertere video og lyd filtyper. De fleste er tilgjengelig til en pris, men Handbrake.fr tilbyr gratis Converter-programvare (se Ressurser).

Bruksanvisning

1 Installer en audio / video converter program, for eksempel Handbrake. Det er mange å velge mellom; noen krever en lisens, og noen er freeware. En lett-å-bruke freeware program for å konvertere video er "Any Video Converter." (Se Resources.) Programmet kan installeres ved å følge installasjonsinstruksjonene på sin hjemmeside, eller "readme" -fil som laster ned med det.

2 Åpne WPL-filen i Windows Media Player, enten ved å finne filen i Windows Utforsker og dobbeltklikke på den, eller ved å åpne den fra Windows Media Player.

3 Finn mediefilen du ønsker å konvertere. Gjør dette i Windows Media Player, ved å vise "Playlist" eller "Library". Her vil du se en liste over videoene på spillelisten. Høyreklikk på den aktuelle videoen du vil konvertere, og velg "Open beliggenhet." Dette vil åpne opp mappen som inneholder mediefilen du trenger. Noter plasseringen av denne mappen.

4 Åpne video converter programvare, og bla til mappen som inneholder filen du ønsker å konvertere. Velg videofilen som "Input" eller "Source".

5 Velg "MPEG" som output file type. Velg konvertering alternativer, for eksempel komprimeringsnivå og oppløsning, avhengig av kvaliteten du trenger og hvor mye diskplass du vil at filen skal bruke. De fleste konvertering programvare tilbyr forhåndsinnstillinger for å hjelpe deg å velge de mest aktuelle alternativene.