Hvordan Photoshop Smil til triste ansikter

Fag i et fotografi som regel anta "Say cheese!" betyr å bryte ut i et lykkelig ansikt. Fange personer med triste ansikter kan være vanskeligere, men å manipulere bildene i ettertid trenger ikke å være. Mens Adobe Photoshop-programvare ikke kan være i stand til å transformere glade ansikter å triste de med 100 prosent realisme, betyr det at du kan eksperimentere med ansiktsuttrykk, og manipulere gliser og grimaser.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Klikk på "File" -menyen. Velg "Open". Bla til bildet av det lykkelige ansiktet til å slå inn et trist ansikt og dobbeltklikk på bildet.

2 Klikk på "Magnify" verktøyet på bunnen av Verktøy-ruten. Zoom inn på personens munn.

3 Klikk på "Lasso" verktøyet øverst i Verktøy-panelet. Tegn et omriss rundt personens munn, stikker så nær leppene som mulig. Blinkende stiplede linjer omgir munningen.

4 Trekk ned "Edit" -menyen og klikk "Transform". Velg "Flip Vertical". Den lykkelige smil blir til en rynke eller grimase, men det er et hull igjen i ansiktet.

5 Klikk på "Healing Brush Tool" på Verktøy-ruten - verktøyet ser ut som en bandasje. Plasser markøren på personens kinn rett ved siden av, men ikke over, hvor hullet er. Trykk på "Alt" tasten og klikk på markøren én gang, kopierer huden.

6 Slipp "Alt" tasten og dra markøren over hullet, deponering huden inn i hullet og rundt munnen.

7 Klikk på "File" -menyen. Velg "Lagre som". Skriv inn et nytt navn for frowny ansikt bilde og klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • Denne prosessen ser mye mer realistisk og krever langt mindre retusjering på en tegneserie lykkelig ansikt som den ikoniske smiley. Teknikken for å bla smilet opp ned er den samme, men fordi du ikke har å gjøre med hud, sminke og andre ansikts problemer, vil du ikke å bruke Healing Brush-verktøyet.
  • For ytterligere å forvandle bildet til noe litt mer realistisk, dra nytte av noen av Photoshop forvrengning verktøy. Funnet av "Edit" menyen "Transformer" fly-out menyen, prøv fordreining, forvrenge eller skalering munnen etter vende det. Hvis personen er flirer, kan tennene ser morsomt og ut av klask når snudd, samt størrelsen på sine lepper og måten leppene strekker seg over ansiktet.