Hvordan Pick Up Radio Mindre på min laptop

Hvordan Pick Up Radio Mindre på min laptop


De fleste datamaskiner er utstyrt med Wi-Fi-enhet, som er en radiofrekvens mottaker, selv om det ikke er i stand til å motta lavere frekvenser i AM, FM eller kortbølge band. Programvaredefinert radio (SDR) bruker en datamaskin til å styre en radiomottaker og gi en lydutgang. Mange av de radio grensesnitt er USB-enheter. De er konfigurert som tre generell dekning mottakere for AM / FM, kortbølge eller VHF / UHF.

Bruksanvisning

1 Installer en AM / FM-dongle i USB-porten for å motta lokale kringkastingssignaler. De fleste store kommersielle stasjoner har en Internett-radio-tjenesten, men det er mikro kringkastere som ikke gjør det. Uavhengige radiostasjoner kan dekke bare et nabolag eller en enkelt bygning. Dessuten kan AM / FM-dongler gi radiomottak når en datamaskin ikke er koblet til Internett.

2 Lytt til UHF og VHF frekvenser som brukes for offentlig service, fly, amatørradio, satellitter og mer med en UHF / VHF-dongle eller dedikert mottaker. Disse spenner fra enkle dongle plug-ins til komplekse, profesjonell kvalitet mottaker foran ender ved hjelp av et stort utvalg av programvarefunksjoner. De fleste av disse mottakerne vil håndtere AM, smal og bred FM, SSB, og telemetri.

3 Lytt til kortbølgekommunikasjon med høy frekvens USB-mottaker. Høy frekvens radio inkluderer internasjonale kortbølge-sendinger i en rekke språk. Men mange stasjoner har en engelskspråklig program i sin plan. Andre tjenester inkluderer fly, amatørradio og militære radiotrafikk. Disse radioene motta AM, FM, SSB, CW, og telemetri. Enkelt sidebånd (SSB) er den mest utbredte amatørradiomodus. Telemetri er en dataoverføring.