Hvordan Ping et nettsted i CMD

Hvordan Ping et nettsted i CMD


En ping er en kommando brukes til å teste en Internett-tilkobling. Pakker med informasjon blir sendt ut fra datamaskinen til et bestemt nettsted eller server og nettstedet mottar dem og sender dem tilbake til datamaskinen. En ping er en veldig enkel kommando for å kjøre og er en utmerket måte å feilsøke Internet tilkoblingsproblemer datamaskinen kan ha oppstått.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens ledeteksten. Åpne "Start" -menyen, klikk på "Alle programmer," klikk deretter på "Tilbehør" og til slutt klikk på "Ledetekst." Hvis du ser en svart boks med en blinkende markør, du har åpnet ledeteksten.

2 Kjør ping-kommandoen. Skriv "ping", så et enkelt mellomrom og deretter navnet på hvilken som helst nettside eller IP-adresse. Det er ikke nødvendig å ta med "http: //" i begynnelsen av adressen, men du bør inkludere "www" delen av adressen. En god ping-kommandoen skal lyde:

"Ping www.example.com"

Sjekk for eventuelle skrivefeil og trykk "Enter" -tasten.

3 Vurdere ping. Hvis det ikke er i stand til å pinge serveren, vil produksjonen lese "ping forespørsel kunne ikke finne vert." Hvis kommandoen ping serveren vellykket, vil produksjonen se slik ut:

Pinge www.l.example.com [12.34.567.890] med 32 byte data:

Svar fra 12.34.567.890: byte = 32 tid = 41ms TTL = 54
Svar fra 12.34.567.890: byte = 32 tid = 40ms TTL = 54
Svar fra 12.34.567.890: byte = 32 tid = 39ms TTL = 54
Svar fra 12.34.567.890: byte = 32 tid = 39ms TTL = 54

Ping statistikk for 12.34.567.890:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Omtrent rundtur ganger i millisekunder:

Minimum = 39ms, Maximum = 41ms, Average = 39ms

Den sentrale delen av produksjonen er "ping statistics" nederst. En standard Windows ping-kommandoen sender ut fire pakker med informasjon. Statistikken forteller deg hvor mange av pakkene ble mottatt av serveren eller nettstedet du pinge, og andelen av pakketap kommandoen registrert.

Ideelt for en sunn Internett-tilkobling, vil du se fire pakker som sendes, fire pakker som er mottatt, og 0% pakketap. I de fleste tilfeller vil dette bety at datamaskinens Internett-tilkobling fungerer fint. Enhver pakketap kan være en indikasjon på et tilkoblingsproblem.

Hint

  • Den tekniske support team av Internett-leverandøren (ISP) vil vanligvis bli trent på hvordan du kjører ping-kommandoene. Hvis du har spørsmål, er det bedre å kontakte en støtterepresentant og ha ham lede deg gjennom ping prosess heller enn å risikere skade på datamaskinen eller Internett-tilkobling.
  • Vis forsiktighet for ikke å feilstave eller skriver feil noen del av ping-kommandoen. Den "ping forespørsel kunne ikke finne vert" utgang er vanligvis en indikasjon på at datamaskinens Internett-tilkobling ikke fungerer som den skal, men det kan også være at datamaskinen prøver å pinge en server som ikke eksisterer. For eksempel, hvis du skriver "wwww.example.com" i stedet for "www.example.com," ping forespørsel vil ikke finne det vert rett og slett fordi "wwww.example.com" er ikke en gyldig webadresse.