Hvordan planlegge en webcast

Hvordan planlegge en webcast


En webcast er en online presentasjon som kan enten være planlagt for live deltakelse eller arkivert for visning senere ved å streame filen på Internett. Webcast hosting nettsteder tillate samtidig telefonkonferanse eller chat evner å forbedre lysbildefremvisning eller video erfaring. Lyd og / eller prate posten er lagret med den arkiverte webcast. Etter et fiendtlig sted er valgt, er neste skritt å planlegge webcast. Hold publikums oppmerksomhet og formidle informasjon vel er nøkkelen til suksess for webcast.

Bruksanvisning

1 Identifisere formålet med webcast. Skriv det ned på et stykke papir i en setning. Korte og to-the-point webcasts er mest vellykket i å formidle informasjon. Hvis formålet har flere deler, skille dem ut for å gjøres som separate webcast. Tenk på hver webcast som kapitler i en bok.

2 Forstå demografien for publikum og møte deres forventede utdanningsnivå, oppmerksomhet og behov som best du kan. For eksempel studenter er mer vant til foredrag og diskusjon stil moderert av noen i lærerrollen; voksne er mer mottakelig for å bli inkludert som partnere i en diskusjon der deres individuelle prestasjoner kan bli gjenkjent og inkludert. Å vite alder og kulturell demografi av forventet publikum vil tillate passende og tydelig forstått eksempler som skal brukes i webcast.

3 Delt innholdet i webcast inn i tre kategorier: den viktigste informasjonen (for eksempel hvordan du endrer et flatt dekk), ekstra men ikke nødvendig informasjon (for eksempel typer dekk) og en del fokusert på hva de skal gjøre med den informasjonen du har fått i webcast (for eksempel å lage en bil kit for en eventuell punktering). Sjekk rekkefølgen av informasjon for hver kategori for å sørge for at det er sekvensiell og logisk.

4 Opprett en introduksjon til webcast som er basert på å stille et spørsmål til betrakteren (for eksempel "Hva ville du gjort hvis du fikk et flatt dekk i midten av natten?"). Følg dette med en steg-for-steg presentasjon av informasjon og avslutte med en enkel quiz eller meningsmåling som forsterker informasjonen for eleven.

5 Demonstrer informasjonen i webcast med en lysbildefremvisning eller en video. Videoer fungerer best når demonstrere en spesiell teknikk, for eksempel hvordan du bruker et nettsted. Audio er tilstrekkelig for å formidle ideer og teorier. Lysbildefremvisninger er et godt valg når formidle spesifikke datasett. Lag mediefilen (lysbildefremvisning, video eller lyd) for webcast.

6 Kontroller at utskriftsmaterialet for webcast er kompatibel med webcast vert som vil bli brukt til å arkivere og streame filen. Mange medlemskap delt inn i nivåer som rommer ulike størrelse filer, streaming evner eller antall personer tillatelse til å få tilgang til filen.

7 Følg instruksjonene gitt av webcast hosting selskapet for å laste opp og distribuere webcast.