Hvordan Plasser Canonical tagger på et nettsted

Kanoniske kodene brast inn på scenen i 2009 som no en metode for å varsle søkemotorer for å kopiere innholdet på nettstedet ditt. Begrepet "kanoniske" ble avtalt av alle tre av de store søkemotorene: Google, Bing og Yahoo. Dette søkemotoroptimalisering tweak bidrar til å bestemme hvilket innhold på nettstedet er tildelt den mest betydning for rangering formål. Det er ganske enkelt å plassere canoncical koder på et nettsted, enten du bruker vanlig HTML eller et content management system som WordPress.

Bruksanvisning

HTML nettsteder

1 Start din HTML editor som Dreamweaver eller CoffeeCup HTML Editor (se Ressurser). Du kan også utføre følgende trinn i Notepad tekst editor.

2 Åpne websiden der du vil plassere de kanoniske kodene. Dette er siden som du vil at søkemotorer for å vurdere som duplikat innhold. For eksempel, hvis side 100 er en kopi av informasjonen på side 5, og deretter åpne side 100 i HTML-editor eller Notisblokk. Denne situasjonen er vanlig når du oppretter kategori eller temasider som viser utdrag fra andre sider.

3 Klikk på linjen like over "</ head>" tag nær toppen av HTML-siden. Du må kanskje bytte til kodevisning for noen redaktører, for eksempel Dreamweaver. Dette området kalles "hodet" tag og er definert av linjene mellom "<head>" og "</ head>" koder på begynnelsen av de fleste HTML-sider.

4 Skriv inn kanoniske linken for å plassere en kanoniske tag på siden. Kanoniske kodene er angitt med følgende syntaks:

<Link rel = "kanonisk" href = "http://www.yoursite.com/originalcontent" />

5 Erstatt "yoursite.com" med domenet til nettstedet ditt og erstatte "originalcontent" med nettadressen til siden som inneholder den opprinnelige informasjonen du vil referere til. For eksempel, hvor side 100 er en kopi av side 5, erstatte "originalcontent" med page5.html.

6 Trykk "CTRL + S" eller velg "Lagre" fra programmenyen.

7 Last siden til serveren din via en FTP-klient eller filbehandleren søknaden vert på din hosting konto kontrollpanel.

WordPress Websites

8 Logg inn på din WordPress dashbordet. Denne er plassert på "http://www.yoursite.com/wp-admin/" for de fleste WordPress brukere.

9 Klikk på "Legg til ny" linken under "Plugins" overskriften i menyen til venstre.

10 Skriv "Platinum SEO Pack" i søkefeltet, og trykk deretter på "Søk Plugins" -knappen.

11 Klikk på "Install Now" under "Platinum SEO Pack" overskriften i resultatene. Klikk "OK" for å bekrefte installasjonen.

12 Klikk "Aktiver Plugin" når den automatiske installasjonen avsluttes.

1. 3 Klikk på "Platinum SEO" linken nederst i menyen til venstre.

14 Kontroller at den femte element ", Canonical webadresser," er aktivert. Klikk på "Update Options" knappen for å plassere kanoniske tagger på hele nettstedet.