Hvordan plassere grafikk på Facebook

Hvordan plassere grafikk på Facebook


I tillegg til tekst og hyperkoblinger du deler på Facebook, har du også muligheten til å plassere grafikken på nettstedet. Disse bildene vises på Hjem og Profil sider, eller på din venns vegg, hvis det er der du velger å publisere dem. Når lastet opp, dine venner har muligheten til å vise og kommentere bildene.

Bruksanvisning

1 Ta opp Facebook-nettstedet og logge på kontoen din. Naviger til din News Feed eller mur, hvor du kan legge inn grafikk. Du har også muligheten til å publisere et bilde til en venn mur.

2 Klikk på "Bilde" som vises over tekstfeltet øverst på siden. Klikk på "Last opp et bilde", "Ta et bilde" eller "Opprett et album" i menyen som vises. Laste opp et bilde kan du velge bildefiler én om gangen, tar et bilde kan Facebook for å få tilgang til datamaskinens kamera for å ta et bilde på stedet, og å lage et album hjelper deg laste opp flere bilder fra datamaskinen samtidig.

3 Følg instruksjonene for å velge bildefiler og legge inn en beskrivelse (hvis aktuelt). Ellers følger du instruksjonene på skjermen for å bruke webkameraet til å ta de bildene du ønsker. Grafikken er nå på Facebook.

Hint

  • Hvis bildet ikke vises på din venns vegg, kan det være grunn til å profilere innstillinger som hun har på plass.
  • Flash Uploader som Facebook bruker til å laste opp bildene dine krever at du har den nyeste versjonen av Flash; se Adobes Flash Player side hvis du trenger å installere den nyeste versjonen. I tillegg må hvert bilde være 15 megabyte (MB) eller mindre og være i JPG, BMP, PNG, GIF eller TIFF-format.
  • Facebook forbyr deling av grafikk som bryter deres vilkår for bruk. Vanligste bruddene er nakenhet, narkotikabruk og eventuelle bilder som krenker opphavsrett eller varemerker.