Hvordan Post en hendelse til Citysearch

Hvordan Post en hendelse til Citysearch


Citysearch er en online arrangementskalender og business guide lokale. Ifølge selskapets hjemmeside, tjenester bys mer enn 75.000 lokale regioner i USA. Det opprettholder sin lokale smaken med en kunnskapsrik redaksjon, små bedrifter og brukerkommentarer. Den beste måten å legge et arrangement til Citysearch er å besøke sin Facebook-side. Når du logger deg på, kan direkte oppdatere informasjonen for å nå den tiltenkte målgruppen.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-nettstedet med din e-postadresse og passord. Hvis du ikke er medlem, må du registrere din informasjon. Skriv inn navn, e-post, ønsket passord, kjønn og fødselsdato. Trykk deretter "Registrer deg".

2 Åpne e-posten din og se etter bekreftelse fra Facebook. Klikk på linken, som stiller åpne den nye internett side med Facebook. Logg deg på med e-postadresse og passord. Du er nå bekreftet som bruker.

3 Skriv "Citysearch" i den aller øverste søkefeltet på Facebook-side. Klikk på Citysearch Facebook-side som kommer opp rett under søkefeltet. Dette tar deg til Citysearch Facebook-side.

4 Klikk på "Like" på toppen ved siden av Citysearch tittelnavnet. Dette kan du legge inn en hendelse. Når du trykker på "Like" veggen åpner opp med en tekstboks på fanen "Post". Skriv en kort beskrivelse av hendelsen.

5 Klikk "Link", som åpner en tekstboks for å legge til nettstedet ditt hvis du har en for ditt arrangement. Skriv inn nettadressen og trykk "Fest". Du kan også legge til bilder eller videoer ved å trykke på fanene over tekstboksen. Når du er ferdig, trykk på "Del" -knappen nederst til venstre i tekstboksen.

6 Skriv bokstavene du ser i CAPTCHA sikkerhet tekstboksen som åpner opp. Dette bekrefter du er en person. Skriv inn bokstavene du ser og trykk "Send". Når du har sendt ditt arrangement til Citysearch, de lokale redaksjonelle medarbeidere innlegg den til arrangementskalender.

Hint

  • Legg til din bedrift til Cityseach å være sikker på at lokalsamfunnet vet om det.
  • Lag et nettsted om ditt arrangement til å koble til Citysearch og andre lokale guider.