Hvordan Post Music Mer enn en gang daglig på Tumblr

Hvordan Post Music Mer enn en gang daglig på Tumblr


Ett godt elsket funksjon i microblogging nettstedet Tumblr er muligheten til å enkelt laste opp en MP3 til bloggen din og få den vist som en spillbar fil. Fordi MP3 tendens til å ha store filstørrelser, og fordi de ofte er distribuert uten hensyn til loven om opphavsrett, Tumblr begrenser brukernes mulighet til å laste opp mer enn én per dag. Men det finnes måter å omgå denne begrensningen ved å legge ut musikk du ikke trenger å laste opp fra datamaskinen din. Alltid holde opphavsrett i tankene og få tillatelse før du deler innhold du ikke har opprettet.

Bruksanvisning

1 Link til en lydfil vert andre steder på nettet i stedet for å laste den opp til Tumblr servere. Den oppslaget grensen gjelder ikke for lydfiler streamet fra andre kilder. Finn den direkte nettadressen til MP3-fil, kopiere den til utklippstavlen og lime det inn i "Ekstern kilde" kategorien i "Audio" post-side.

2 Re-blogg sanger andre Tumblr brukere har skrevet. Søk i katalogen for andre musikkfans og se om de allerede har lagt ut sanger du planlegger å laste opp; Dette sparer deg for opplasting tid, samt plass på Tumblr servere.

3 Legge ut videoer av sanger i stedet for lydfiler. Tusenvis av musikkvideoer kan bli funnet på YouTube og andre video-deling nettsteder, og Tumblr begrenser ikke antall videoer du lenker til i dag. Hvis du trenger å laste opp en musikkvideo fra datamaskinen til Tumblr, er du begrenset til fem minutter per dag og en maksimal filstørrelse på 100 megabyte per video.