Hvordan proxy-servere på skolen

Hvordan proxy-servere på skolen


De fleste skolenettverk har fullmakter satt opp til å blokkere personer fra å nå bestemte nettsteder. Men hvis du er en professor som trenger tilgang, eller hvis du har viktig informasjon blir sendt til en bestemt konto som er blokkert, kan det være viktig å holde kontakten med blokkert nettstedet. Heldigvis er det en måte å omgå proxy-serveren ved å blokkere din nåværende IP-adresse.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til FreeProxyServer.net. Skriv inn ønsket nettsted i det tilgjengelige søkefeltet. Trykk "Enter" og du blir sendt til ønsket nettsted, innenfor rammen av proxy-området. For å avslutte proxy-området, skriver inn en nettadresse i nettleseren adresselinjen.

2 Åpne nettleseren og gå til "ProxyWebsite.org." Skriv inn adressen til nettstedet du ønsker å besøke i søkefeltet i midten av siden og klikk på "Browse nå." Du er nå rettet til ønsket nettsted innenfor fullmakten området du bruker. Avslutt proxy-området ved å skrive inn en nettadresse i nettleseren adresselinjen.

3 Åpne nettleseren og gå til "ProxyWebsite.US." Skriv inn ønsket nettsted i URL sende bar i midten av siden og klikk på "Start". Du er nå rettet til ønsket side innenfor fullmakten området du bruker. Avslutt proxy sted når som helst ved å skrive inn en annen web-adresse i nettleseren adresselinjen.