Hvordan: Python Bruke Twitter API

Hvordan: Python Bruke Twitter API


Twitters åpen Application Programming Interface (API) lar programmerere å få tilgang til Twitter-funksjonalitet fra flere programmeringsplattformer. De fleste av de store programmeringsspråk (Java, Perl, Python, Ruby) har funksjonelle Twitter biblioteker som brytes Twitter API-kall i et enkelt grensesnitt for programmereren. For Python, tilgang til Twitters API er en enkel sak å laste ned bibliotekene og kaller de riktige metodene.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Python Twitter API biblioteker fra code.google.com/p/python-twitter/. Disse bibliotekene tillate programmereren å få tilgang til Twitter API gjenstander i kode. Merk: Siden Python er multi-plattform, kan installeringsprosedyrer variere fra ett operativsystem til den neste.

2 Skriv inn følgende kode inn i teksteditor:

! / Usr / bin / python

import twitter

twit = twitter.API ()

Denne koden importerer de installerte twitter bibliotekene, og instantiates en API objekt. Fra dette objektet, kan Twitter metodekall gjøres. Noen samtaler, men krever godkjenning. I dette tilfellet er det nødvendig på å bruke objektet med riktig godkjenningsinformasjon.

3 Vise en brukere tidslinje. I dette eksempelet tidslinje for brukeren "bobbyk" vil skrive ut med Python. Skriv inn følgende Python-koden i teksteditor:

Tidslinjen = twit.GetUserTimeline (bobbyk)

skrive [s.text for s på tidslinjen]

denne blokken av koden vil skrive ut oppdateringer fra bobbyk sin twitter tidslinje.

4 Legg inn en melding på Twitter. Postering på Twitter krever godkjenning. La oss anta at programmereren ønsker å publisere en tweet gjennom brukerkontoen "bobbyk," med et passord for "1234" .De følgende kode autentiserer en API objekt:

twit = twitter.API (username = 'bobbyk', passord = '1234')

post = twit.PostUpdate ( "Denne teksten vil vises på bobbyk Twitter Tid line")