Hvordan Query feltnavn i Access

Hvordan Query feltnavn i Access


Kraften i Microsoft Access 2007 uten tvil stammer fra spørrefunksjonen. Etter alt det harde arbeidet med databasedesign og data, kan en undergruppe av data vises med en enkel spørring for videre inspeksjon og analyse. Databasen søket angir kriteriene for midlertidig display og sortering for en undergruppe av databaseinnholdet. Databasesøket kan enkelt justeres i utformingsvisning for å endre feltnavn eller andre kriterier for å endre resultatene.

Bruksanvisning

1 Åpne Access 2007-programmet Microsoft. På "Create" -kategorien velger du "Spørreveiviser" i "Annet" gruppe. I det nye søket dialogboksen, velger du "Simple Query" og "OK".

2 I den enkle spør dialogboksen iterativt velge tabeller og de tilhørende feltnavnene for å lage en spørring. Som hvert felt navn er valgt fra listen over felt i venstre kolonne, klikk på høyre pil for å flytte feltene til høyre spalte.

3 Klikk "Next" to ganger og deretter inn det nye navnet på spørringen i dialogboksen. Klikk "Finish" for å automatisk vise resultatene av den enkle søket i en regnearkformat.

4 Klikk på "Home" -kategorien, mens den nye spørringen forblir åpent. Klikk på "View" og "Design View" for å vise et vindu av spørringen med et flytdiagram som viser feltforhold på toppen og et bord med innebygd i boksene under.

5 Endre søket feltnavn i "Design View", ved hjelp av rullegardinmenyene i den første raden merket "Field :." Kjør enkel spørring med nye feltnavn med "Run" -ikonet på "Design" verktøylinjen.

Hint

  • Spørringer kan lagres og enkelt justeres for bruk over tid for å hente tilsvarende lister over informasjon fra databasen.
  • Den resulterende søket liste returnerer nøyaktig den ønskede informasjonen, men feil i å hente ønsket informasjon er vanlig i første forsøk. Alltid gjennomføre en reality check på listen over data returnert fra en databasespørring og foreta nødvendige justeringer for å returnere riktig liste av data.