Hvordan Re-installere alle driverne på M15x

Hvis maskinvarefeil holde dukker opp på Alienware M15x, ​​kan enhetsdriverne være skadet. En driver er et dataprogram som svarer til en bestemt maskinvarekomponent installert på datamaskinen og lar denne komponenten til å samhandle med operativsystemet og andre på høyt nivå programvare. Re-installere driverne kan gjenopprette funksjonen til maskinvaren; du kan enten installere driverne via Windows, eller bruk driverfilene tilgjengelige på Dells. Sistnevnte er bare nødvendig hvis Windows ikke klarer å re-installere driverne for all maskinvaren på PC-en.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, og deretter gå til Dell Support. Klikk på "Drivers Hjem", og velg deretter Alienware M15x fra produktlisten.

2 Velg ditt operativsystem fra rullegardinmenyen. Utvid alle kategoriene i listen over drivere, og klikk deretter på "Last ned". Lagre driverne til en tom mappe på skrivebordet.

3 Sett inn en tom CD i CD-stasjonen. Klikk "Brenn filer til disk med Windows Explorer." Navn platen, klikk på "Like a USB Flash Drive", og klikk deretter på "Next".

4 Dra og slipp driverne mappen til diskmappen. Velg "Close Session" fra verktøylinjen.

5 Klikk på "Start". Høyreklikk på "Computer". Klikk på "Properties" for å åpne "System Properties". Klikk på "System Protection", klikk på "Create" -knappen. Navn gjenopprettingspunkt "Driver Installer". Klikk på "Create" for å lage et gjenopprettingspunkt.

6 Klikk på "Start". Input "enhet" i søkeboksen. Klikk på "Device Manager." Klikk på pilen ikonet for å utvide hver kategori på listen.

7 Høyreklikk hver driver. Velg "Avinstaller." Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne driverne fra Alienware M15x.

8 Start datamaskinen på nytt. Når Windows Vista starter på nytt, vil operativsystemet automatisk oppdage og installere driverne.

Hint

  • Hvis Windows Vista ikke er i stand til å finne en driver for en bestemt maskinvare, installere driveren fra CDen du opprettet.
  • Hvis noe går galt når du forsøker å installere driverne, tilbakestille datamaskinen til gjenopprettingspunktet du opprettet.