Hvordan recode en DVD for å spille i en DVD-spiller

Hvordan recode en DVD for å spille i en DVD-spiller


Alle DVD-er inneholder interne koding kjent som en regionskode. Regionen koding i en DVD bestemmes av område av verden der DVD er produsert, og hindrer seere fra å se platen på DVD-spillere som er gjort i andre regioner. Selv om du ikke kan recode en DVD fra en region til å spille i en DVD-spiller fra en annen region, kan du kopiere og brennings DVD til bruk i DVD-spilleren.

Bruksanvisning

1 Få et gratis program som kan trekke DVD ISO eller disk image-fil fra disken, slik som Magic DVD Copier, DVD Decrypter eller DVDShrink. Last ned gratis prøveversjon av Magic DVD Copier, som har alle funksjonene til hele programmet, fra Magic DVD Ripper side, DVD Decrypter fra produsentens nettside eller DVDShrink fra Softpedia og installere programmet på datamaskinen.

2 Plasser DVD som du ønsker å rippe inn i DVD-stasjonen på datamaskinen og start Magic DVD Copier, DVD Decrypter eller DVDShrink. Klikk på alternativknappen ved siden av "Full Disc" i Magic DVD Copier; "Mode" og "IFO" i DVD Decrypter; eller velg "Open Disk", velg DVD og deretter "Full Disk" i DVDShrink. Klikk på de tre prikkene av "Target" i Magic DVD Copier; "Destination" -mappen i DVD Decrypter; eller "Backup" og deretter "Hard Disk mappe" i DVDShrink for å velge en mappe på harddisken der du vil lagre DVD-er eller flere filer.

3 Trykk på "Go" i Magic DVD Copier eller "Dekrypter" i DVD Decrypter til å kopiere IFO-filer fra platen til mappen på datamaskinen. I DVDShrink, recode DVD før ripping prosessen ved å gå til fanen merket "DVD Region" og velge enten regionkode som representerer landet ditt, for eksempel en for USA, eller "Region Free" boksen for å gjøre disken spilles av på spillere fra en region. Klikk på "Target Device" når du velger et område og gå til mappen der du vil lagre enkelt omkodet ISO-bildefilen fra platen.

4 Bruk Magic DVD Copier, DVD Decrypter eller ImgBurn, som kan lastes ned fra programvare nettstedet CNET (CNET.com,) for å brenne region-free eller recoded DVD-filer tilbake på platen. Selv om det gir verktøy for å manipulere DVD-filer, betyr Magic DVD Copier ikke har muligheten til å brenne plater med endret region koding.

5 Velg filene dratt i Magic DVD Copier ved å klikke på de tre prikkene av "Source". I DVD Decrypter, gå til "Verktøy" -menyen, "IFO" og deretter "Region Patch", og velg din region kode eller "Region Free" fra alternativene. Når du blir bedt, navigerer du til mappen der du lagret DVD IFO-filer og velge hovedfilen for DVD, som vanligvis er den lengste fil i listen. Åpne en ISO-fil dratt i noe program i ImgBurn ved å gå til "Mode" og "Skriv", klikke på "Source" -knappen for å finne den ISO på datamaskinen, og deretter velge "Tools", "Drive", "Regional Code, "" Change ", velger regionen og klikke på" OK ".

6 Plasser en DVD-R i DVD-stasjonen på datamaskinen. Trykk på "Skriv" i enten DVD Decrypter eller ImgBurn til å brenne recoded DVD fil eller filer til den tomme platen.

Hint

  • Når du rippe en DVD ved hjelp av Magic DVD Copier, restriksjonene inkludert region koding, automatisk forsvinne fra platen, så ingen ytterligere tiltak er nødvendig for å gjøre DVD region-free når du brenner ISO tilbake til plate.