Hvordan redigere bilder for å gjøre Abstrakte farger

Hvordan redigere bilder for å gjøre Abstrakte farger


Ved hjelp av en rekke programmer, fotografer, grafiske designere og kunstnere er ikke lenger holdt fanget til hva de trakk, fanget eller utformet med sitt kamera eller palett. I stedet kan bilder og bilder transformeres med et klikk med noen få museknapper, slik at bildene til abstrakte stykker av kunstverk. Enten du leter etter en rosa katt, tie-dye himmelen eller svart og hvitt felt av blomster, kan du få det, alt ved å dra nytte av noen få produkter.

Bruksanvisning

Microsoft Paint

1 Åpne Paint og klikk på "File", deretter "Open". Bla gjennom for å finne bildet for å slå abstrakt, og dobbeltklikk på den slik at den åpnes i arbeidsområdet.

2 Klikk på "Image" menyen øverst, velg deretter "Inverter farger." Dette vil gjøre ting som å slå blader av grønt gress lilla og gjøre svart hår hvitt, og så videre.

3 Klikk på "Spray Can" -verktøyet, som ser ut som en aerosol kan, velg den største spinnehjul av spray under. Velg en farge fra "Color Picker" og klikke med musen rundt en gjenstand som normalt ikke ville ha glitrende glitter, for eksempel en skole tavle, overskyet himmel eller kino. Endre lakkfarger for regnbue glitter.

4 Klikk på "Paintbrush" -verktøyet, og deretter velge et medium børstehodet og en ny maling farge, for eksempel rødt. Dra musen rundt et område med vann som en elv eller hav, belegg med rød maling.

Adobe Photoshop

5 Åpne Photoshop og klikk på "File", deretter "Open." Bla gjennom for å finne bildet ditt, og dobbeltklikk på den slik at den åpnes i arbeidsområdet.

6 Klikk på "Lasso" verktøyet på "Tools" paletten på venstre side av skjermen. Tegn en linje rundt et objekt i bildet, for eksempel en katt eller noens arm. En blinkende stiplede linjen vises.

7 Klikk på "Image" menyen øverst på skjermen, velg deretter "Juster" og "Hue / Saturation". Skyv "Hue" bar til venstre eller høyre, endre bildet til unaturlige farger som en lilla katt eller marineblå blå arm.

Microsoft Publisher

8 Åpne Publisher, og klikk "Blank trykt publikasjon." Klikk på "Insert" -menyen øverst på skjermen, velg deretter "Bilde" og "Fra fil." Bla til bildet og dobbeltklikk på den slik at den vises i arbeidsområdet.

9 Høyreklikk på bildet og velg "Formater bilde." Klikk på "Bilde" fanen.

10 Skyv "Lysstyrke" og "Kontrast" skyvebryteren helt til høyre, slik at hver sier 100%, klikk på "Recolor" -knappen. Klikk på "La svarte deler svart" knappen og trekk ned "Color" -menyen. Velg en farge for å forvandle bildet, så ser det endre seg i "Preview" -vinduet. Klikk på "OK" -knappen.