Hvordan redigere bilder på nettet med Adobe Photoshop Express

Ta bilder av familiemedlemmer, venner, ferie flekker og andre ting kan være en hyggelig opplevelse. Ikke bare gjør det gi deg sjansen til å huske noen eller noe spesielt, men det lar deg også friske opp dine fotokunnskaper. Med litt hjelp fra Internett, har fotografering raskt vunnet popularitet. Du kan dele bilder med alle som ønsker å ta en titt på dem. Adobe Photoshop Express er en nettbasert tjeneste som gjør det mulig for brukere å redigere sine bilder.

Bruksanvisning

1 Gå til Adobe Photoshop Express hjemmeside for å registrere en ny konto. Klikk på "Bli medlem" for å komme i gang eller velge "Test Drive" for å vise sin egenskaper først. Når du har valgt for å delta, vil du automatisk få et popup-vindu vises. Du vil bli bedt om å fylle inn fornavn, etternavn, e-postadresse og et passord. For å tilpasse din konto enda lenger, vil du også nødt til å lage en spesialisert URL. Denne URL lett kan deles med andre som ønsker å se de redigerte bilder når du er ferdig.

2 Klikk tilgjengelige boksen for å motta oppdateringer på Adobes produkter og tjenester. For å bevege deg gjennom registreringsprosessen, vil du også trenger å godta vilkårene for bruk og retningslinjer for personvern av Adobe Photoshop Express. Etter å ha gjort dette, velg "Fortsett" for å gå videre til neste trinn. I løpet av noen korte sekunder, vil den nye kontoen settes opp. En bekreftelse e-post vil bli sendt til din registrerte e-postadresse. Klikk på bekreftelseskoblingen, og du vil umiddelbart bli rettet tilbake til Adobe Photoshop Express hjemmeside

3 Logg deg inn i din nye Adobe Photoshop Express-konto med din registrerte e-postadresse og passord. Hvis du er den eneste som bruker datamaskinen, så også velge "Husk meg" boksen for å logge deg fullt ut i. Når du har vært logget på, vil du være i stand til å legge til noen bilder for redigering ved å klikke på "Last opp bilder" -knappen . En pop-up boks vil vises som inneholder filene som er tilgjengelige på datamaskinen, og det vil gi deg muligheten til å legge til bilder. Velg bildene du ønsker å jobbe med å komme i gang.

4 Last opp nye bilder til Adobe Photoshop Express bibliotek eller til et nytt album. Når opplastingen er fullført, klikker du på "Ferdig" for å gå videre. Dobbeltklikk på valgt bilde og det vil åpnes i et større format for deg å redigere. Noen av de redigeringsverktøy bestå av beskjæring, endre størrelse, endre fargemetning, skarphet og flere redigeringsalternativer.

5 Klikk på "Lagre" knappen hvis du ønsker å overskrive gjeldende bilde og erstatte den med den nye redigerte en. Hvis du foretrekker å beholde det opprinnelige bildet i en uendret tilstand, og velg "Lagre som" -knappen. Dette vil la deg lagre alle de nye endringene du har gjort, og endre filnavnet til noe annet. Du kan også velge "Reset All" knappen hvis du ikke er fornøyd med sluttresultatet av redigeringen.

6 Få tilgang til bilder fra ulike nettsteder ved å logge deg inn. Klikk på "Logg inn" linken ved siden av ønsket bilde nettsted, for eksempel Facebook, Flickr, Photobucket og Picasa. Etter å ha klikket på linken, blir du bedt om å fylle inn brukernavn og passord for tilgang. Dine bilder fra denne hjemmesiden kan vises og redigeres ved hjelp av Adobe Photoshop Express.

Hint

  • Bruk alltid en høyhastighets Internett-tilkobling når du laster opp bilder.