Hvordan redigere data i PowerPoint 2007

Enten du jobber på et bord, en graf eller tekst, kan du oppdatere eller omorganisere data i PowerPoint 2007 på vilje. Noen av dataene, for eksempel data du har lagt inn som tekst, redigere deg direkte i lysbildet du jobber med. Andre, mer komplekse elementer, for eksempel diagrammer eller grafer som du har bygget i PowerPoint (eller importerte) bruker Excel, vil åpne den underliggende regneark eller bordet og gir deg mulighet til å redigere direkte. Når du går ut av regnearket, blir dataene lagret på PowerPoint-lysbilde.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk i en tekstboks for å redigere teksten eller tallene du har satt inn direkte. Klikk og dra for å markere områder i tekst og trykk "Slett" for å fjerne det, "Control" og "C" for å kopiere den, eller "Control" og "X" for å klippe det. Flytt markøren til et nytt punkt og trykk "Control "og" V "for å lime klippet ut eller kopiert tekst eller data. Sett markøren hvor som helst i tekstboksen og begynne å skrive for å skrive inn ny tekst.

2 Dobbeltklikk på et bord som du har opprettet i en PowerPoint-lysbilde for å redigere den. Rediger dataene som du ville normal tekst. Klikk og dra hjørnet av bordet boksen for å endre størrelsen på tabellen. Klikk og dra bordet boksen fra siden å flytte den til en annen posisjon.

3 Dobbeltklikk på et diagram eller en graf for å åpne de underliggende data i Excel regneark. Klikk på cellene for å redigere dataene. Når du er ferdig, lukker vinduet og dataene vil bli lagret på lysbildet og diagram eller en graf oppdatert.

4 Dobbeltklikk på et objekt, for eksempel et bilde eller et bilde importert fra en annen kilde, for å redigere den. Velg om du ønsker en skygge eller om du ønsker å endre størrelsen eller grenser på objektet. Du vil ikke være i stand til å redigere informasjonen om varen ble importert som et objekt (for eksempel et bilde av en graf), men du kan endre bildeegenskaper.